.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
20.05.2020 08:45

Коментари 0 / Видяна 458

Утре ще стане ясно кога ще отворят детските градини в Община Сандански

Още по темата: Община Сандански организира безплатен транспорт на Задушница до гробищния парк Анулираха изпита на зрелостник от Сандански на матурата по БЕЛ! Детска кухня „Обич“ в Сандански зарадва родителите на 60 деца от общината с прясна и вкусна храна Сандански отбеляза тържествено 24 май „Синя зона“ в Сандански ще бъде безплатна на 25 май След питане на ГЕРБ -Сандански стана ясно, че общината е похарчила над 111 000 лв. за ограничаване разпространението на Covid-19 Утре ще стане ясно кога ще отворят детските градини в Община Сандански От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини в Община Сандански След сигнали на граждани ГЕРБ – Сандански пита какви разходи е направила Общината по време на извънредното положение Хотелите в Сандански отварят с ограничен персонал, чакат първите гости за 24 май

 

Във връзка със Заповед на Министъра на здравеопазването, касаеща детските ясли и градини, Община Сандански организира среща с директорите на детските градини.

 

Срещата, инициирана от кмета на Община Сандански – Атанас Стоянов, ще се проведе в четвъртък /21 май/.

 

На нея ще бъде обсъдена готовността на всички детски градини на територията на общината да приемат отново деца, както и процесът на организиране на  работата при спазване на всички противоепидемични мерки, за чийто разясняване ще присъства и представител на РЗИ – Сандански.

 

Община Сандански, заедно с директорите, провежда предварително проучване кои родители са готови да пуснат децата си отново на детска градина.

 

На база на предоставените списъци ще се организира цялата дейност на всяка градина, за да няма претоварване на групите и да се спазят всички препоръки на държавните органи.

 

Още отсега се обмислят идеи как максимално ефективно да се използват помещенията в детските градини, за да има достатъчно място за игра и обучение на всички деца, при стриктно спазване на препоръките да не се струпват твърде много деца на едно място.

 

След срещата ще стане ясно датата, на която детските градини в Община Сандански ще отворят вратите си за най-малките и нетърпеливи да посетят отново своите любими детски градини.

E79 News
Тагове:

Коментари: