.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
19.05.2020 14:45

Коментари 0 / Видяна 478

От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини в Община Сандански

Още по темата: Община Сандански организира безплатен транспорт на Задушница до гробищния парк Анулираха изпита на зрелостник от Сандански на матурата по БЕЛ! Детска кухня „Обич“ в Сандански зарадва родителите на 60 деца от общината с прясна и вкусна храна Сандански отбеляза тържествено 24 май „Синя зона“ в Сандански ще бъде безплатна на 25 май След питане на ГЕРБ -Сандански стана ясно, че общината е похарчила над 111 000 лв. за ограничаване разпространението на Covid-19 Утре ще стане ясно кога ще отворят детските градини в Община Сандански От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини в Община Сандански След сигнали на граждани ГЕРБ – Сандански пита какви разходи е направила Общината по време на извънредното положение Хотелите в Сандански отварят с ограничен персонал, чакат първите гости за 24 май

 

Поради обявеното извънредно положение и преустановените посещения на децата в детските градини, информираме родителите, че със Заповед на кмета на община Сандански от 17 март 2020 г., бе удължен срокът за записване, отписване и преместване на деца в детските градини на територията на Община Сандански с три месеца.

 

Подаването на заявления за прием на деца ще започне от първи юли и ще продължи до края на месец юли.

 

Документите ще се подават на място в детските градини, при спазване на всички противоепидемични мерки и социална дистанция.

 

Кандидатстването се осъществява от родител/настойник на детето.

 

Всички необходими документи за прием в детските градини са публикувани в официалната страница на Община Сандански, сектор Образование.

 

Всяка дата от графика в Наредбата за условията и реда за записване, отписване и преместване на деца в детските градини и училищата на територията на Община Сандански, съгласно Заповедта на кмета, се удължава с три месеца.

E79 News
Тагове:

Коментари: