.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
19.05.2020 10:24

Коментари 0 / Видяна 722

Гърция удължи 14-дневната карантина

Още по темата: Гърция ще покрива разходите за лечение на туристи с COVID-19 Гръцкото правителство публикува правилата за плажовете Опашка от чакащи на границата с Гърция Гърция отваря границите за туристи от България oт 15 юни 5 по Рихтер край бреговете на Гърция Гърция отваря въздушната си граница с България Гърция отваря кафенета и ресторанти! Бум на резервациите за къмпинги на Халкидики от българи! Гърция отваря въздушната си граница с България от 27 май На море в Гърция това лято, ето как ще ни обслужват

 

Задължителната 14-дневна карантина за пристигащи посетители и връщащи се жители, въведена за първи път на 16 март, е удължена до края на май, съобщи Гръцката служба за гражданска авиация (CAA).

 

От ведомството заявиха, че следните категории пътници са изключени от правилото: Пътници на транзитни полети, полетни екипажи, държавни полети, медицински и хуманитарни полети, военни полети, товарни полети и полети на Frontex.

 

Продължаването на карантината беше решено след консултация със здравното министерство, министерството на гражданската защита и Националната обществена здравна организация (EODY), тъй като Гърция обмисля възобновяване на туристическия сезон на 1 юни.

E79 News
Тагове:

Коментари: