.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
18.05.2020 12:05

Коментари 0 / Видяна 720

По специален начин се дипломира XXVI-ят випуск на Американския университет в България

Още по темата: На първо четене: Задължителна детска градина за 4-годишните От МОН обмислят вариант за частично присъствие в клас Променят се някои такси за кандидатстване и обучение в държавните висши училища Утре започва кандидатстването за първо класиране в приема за 8 клас Само 8 пълни шестици по БЕЛ на изпита след 7 клас Министър Вълчев: Електронното обучение беше начинът да спасим учебната година МОН ще представи утре обобщените резултати от външното оценяване в 7 клас Проверяваме изпитните работи от НВО за 7 клас на 29 и 30 юни, и на 1 юли Вълчев се надява новата учебна година да започне присъствено На миниматурите: Оценките по математика нагоре, по български – надолу

 

Дипломирането на двадесет и шестия випуск студенти на Американския университет в България тази година беше специално.

 

Заради обявената извънредна епидемична обстановка в страната, завършващите не получиха дипломите си лично на тържествена церемония в студентския кампус.

 

Вместо това, от университета изразиха уважение към своите студенти и академичните им постижения със специално видео, което може да бъде видяно в социалните мрежи на висшето училище.

 

Традиционната церемония по дипломиране се отлага за октомври.

 

Тази година АУБ връчва общо 212 дипломи, от които 185 са на бакалаври. Обучението си завършват и участниците в магистърските програми за ръководни кадри на АУБ, които се провежда в София.

 

Обичайно за ВУЗ-а, випуск 2020 е мултинационален.

 

Освен от България и региона, висшето училище завършват и граждани от Европа, Азия и Америка.

 

Сред тях са: Виетнам, Италия, Испания, Казахстан, Обединеното кралство, Русия, Съединените щати, Сейшелските острови, Таджикистан и други.

 

Студентите получиха специални поздравления от в.и.д. президент на АУБ д-р Дейвид Еванс, Виктория Ентуисъл от Настоятелството на университета, Н.Пр. Херо Мустафа, посланик на САЩ в България, възпитаници и преподаватели, посочват от пресцентъра на АУБ.

Автор: БНР, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN