.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
17.05.2020 10:56

Коментари 0 / Видяна 450

Ресторантите и кафенетата в Гърция отворят на 25 май

Още по темата: Гърция ще покрива разходите за лечение на туристи с COVID-19 Гръцкото правителство публикува правилата за плажовете Опашка от чакащи на границата с Гърция Гърция отваря границите за туристи от България oт 15 юни 5 по Рихтер край бреговете на Гърция Гърция отваря въздушната си граница с България Гърция отваря кафенета и ресторанти! Бум на резервациите за къмпинги на Халкидики от българи! Гърция отваря въздушната си граница с България от 27 май На море в Гърция това лято, ето как ще ни обслужват

 

Като част от усилията на гръцкото правителството да ускори нормализацията на икономическата активност в страната, компетентните държавни здравни органи одобриха отварянето на ресторанти, барове и кафенета на 25 май, пише електронното издание на гръцкия вестник Kathimerini, цитирано от "Фокус".

 

Междувременно в понеделник - две седмици по-рано от първоначално предвидените срокове - търговските центрове, универсалните магазини и търговските обекти с отстъпка ще се отворят отново.

 

 

Въз основа на насоките, обявени от Министерството на икономическото развитие, настоятелно се препоръчва използването на защитна маска за персонала и потребителите в публичните пространства.

 

Използването на маски от персонала и клиентите в магазините е задължително.

E79 News
Тагове:

Коментари: