.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
16.05.2020 11:54

Коментари 0 / Видяна 540

Парк „Свети Врач“ в Сандански с възстановен автентичен кът за отдих

Още по темата: Анулираха изпита на зрелостник от Сандански на матурата по БЕЛ! Детска кухня „Обич“ в Сандански зарадва родителите на 60 деца от общината с прясна и вкусна храна Сандански отбеляза тържествено 24 май „Синя зона“ в Сандански ще бъде безплатна на 25 май След питане на ГЕРБ -Сандански стана ясно, че общината е похарчила над 111 000 лв. за ограничаване разпространението на Covid-19 Утре ще стане ясно кога ще отворят детските градини в Община Сандански От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини в Община Сандански След сигнали на граждани ГЕРБ – Сандански пита какви разходи е направила Общината по време на извънредното положение Хотелите в Сандански отварят с ограничен персонал, чакат първите гости за 24 май Парк „Свети Врач“ в Сандански с възстановен автентичен кът за отдих

 

По инициатива на кмета на Сандански Атанас Стоянов бе възстановен автентичния кът за отдих, с водно колело в красивия парк „Свети Врач“! 

 

Едно от любимите на всички жители на града място, вече грее с живописен планински пейзаж, който създава колорит и красота в парка.

 

Обновеният кът и водно колело са изцяло преобразени, с нови пейки за отдих и пъстроцветни алеи с цветя.

 

Обща грижа е обновените части в парка да се запазят, за да жителите да продължат да се радват на красотата му!

 

E79 News
Тагове:

Коментари: