.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.05.2020 14:31

Коментари 0 / Видяна 1420

Административен съд – Благоевград отложи делото за избора на ректор на Югозападния университет

Още по темата: Преподавател от ЮЗУ „Неофит Рилски“ издаде „Океанска приказка“ ЮЗУ „Неофит Рилски“ с награда от конкурса „Сърце и слово срещу наркотиците“ ЮЗУ „Неофит Рилски“ е домакин на онлайн международна конференция ЮЗУ възпитаник спечели 75 000 лв. от победата на Байдън Студенти и преподаватели от ЮЗУ отбелязаха празника „Средата на есента“ Важно за студентите в ЮЗУ “Н. Рилски” Научна сесия „Култура, медии и културен туризъм по време на COVID-19” ще се проведе в ЮЗУ „Неофит Рилски“ Студенти от ЮЗУ „Неофит Рилски“ представят „Между кан-кан и сиртаки“ Факултетът по педагогика към ЮЗУ проведе онлайн конференция „Гносеологически основи на образованието“ ЮЗУ oткрива нова модерна спортна зала със 750 места

 

Административен съд – Благоевград не даде ход на делото по оспорване на Решение по т. 2.2 и т. 4.2 от Протокол от проведено на 27.11.2019г.

 

Общо събрание на ЮЗУ "Неофит Рилски" /за избор на ректор и за избор на Академичен съвет на висшето училище/.

 

Съдът отложи делото поради неявяване в днешното съдебно заседание на заинтересованата страна по делото, ректорът на ЮЗУ проф. Борислав Юруков, и с оглед да не се наруши правото му на защита с участие в процеса.

 

Проф. Юруков е несвоевременно призован с оглед разпоредбите на Закона за мерките и действията по време на извънредно положение, обявено с решение на Народното събрание от 13 март 2020 г.

 

Делото бе отложено и поради направено искане от жалбоподателите да се запознаят с приложените по делото доказателствени материали.

 

Следващото заседание по делото е насрочено за 11.юни от 15:30 часа.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: