.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
07.05.2020 14:25

Коментари 0 / Видяна 580

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград с метално сърце за пластмасови капачки

Още по темата: Ето къде ще бъде нарушено водоподаването в Благоевград… Авариен ремонт спира водата на 15 улици в благоевградския квартал „Плажа“ ВиК – Благоевград подменя водопроводната мрежа по ул. „Майор Стефан Иванов“ ВиК – Благоевград реконструира близо 350 метра водопроводна мрежа за дни в Симитли Нов регулатор контролира водоподаването към квартал „Еленово“ и ж.к. „Ален Мак“ в Благоевград Инж. Росица Димитрова обсъди с кметове на села в община Благоевград проблемите с ВиК Ремонтират уличен водопровод в кв. „Ораново” на Симитли Спират водата в община Банско за дезинфекция ВиК – Благоевград започва почистване и дезинфекция на резервоарите и водопроводната мрежа Заради ремонт! Симитли остава без вода от утре

 

“Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград подкрепи кампанията „Капачки за бъдеще“.

 

При входа  на касата и деловодството на Управлението вече е разположено метално сърце, в което клиенти и служители могат да поставят пластмасови капачки.

 

Периодично събраните пластмасови изделия ще бъдат предавани в специално обособени пунктове за рециклиране.

 

Поставянето на капачки в металното сърце следва да се осъществява при определени хигиенни условия и спазване на необходимата физическа дистанция, с цел превенция на разпространението на COVID – 19.

 

Чрез кампанията „Капачки за бъдеще“ се осигуряват средства за закупуване на кувьози, които се предоставят на лечебни заведения от цялата страна.

 

„С  монтиране на металното сърце ние декларираме подкрепата си към една добра кауза.

 

От друга страна помагаме и за по-чиста природа“, коментира инж. Росица Димитрова, управител на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград.

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари: