.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
05.05.2020 14:20

Коментари 0 / Видяна 394

Община Сандански извършва третиране на тревните площи срещу кърлежи и комари

Още по темата: Анулираха изпита на зрелостник от Сандански на матурата по БЕЛ! Детска кухня „Обич“ в Сандански зарадва родителите на 60 деца от общината с прясна и вкусна храна Сандански отбеляза тържествено 24 май „Синя зона“ в Сандански ще бъде безплатна на 25 май След питане на ГЕРБ -Сандански стана ясно, че общината е похарчила над 111 000 лв. за ограничаване разпространението на Covid-19 Утре ще стане ясно кога ще отворят детските градини в Община Сандански От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини в Община Сандански След сигнали на граждани ГЕРБ – Сандански пита какви разходи е направила Общината по време на извънредното положение Хотелите в Сандански отварят с ограничен персонал, чакат първите гости за 24 май Парк „Свети Врач“ в Сандански с възстановен автентичен кът за отдих

 

Във връзка с провеждането на дезинсекционни и декаризационни мероприятия, Община Сандански информира жителите, че на територията на обществените тревни площи в град Сандански е извършена декаризация /обработка срещу кърлежи/.

 

По график предстои да бъде извършена декаризация и обработка срещу комари и натревните площи в детските градини и ясли на територията на общината, както и на населените места.

 

Евентуално при влошаване на метеорологичните условия, обработките ще продължат в следващите дни.

 

При обработката се използват разрешени за ползване биоцидни препарати, в препоръчителната за употреба концентрация.

 

Препоръчваме отглеждащите пчелни семейства, в района на предстоящите обработки, да ограничат полета на пчелите в посочения период.

E79 News
Тагове:

Коментари: