.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
27.04.2020 12:34

Коментари 0 / Видяна 616

206 акта за неспазване на противоепидемичните мерки в община Сандански

Още по темата: Анулираха изпита на зрелостник от Сандански на матурата по БЕЛ! Детска кухня „Обич“ в Сандански зарадва родителите на 60 деца от общината с прясна и вкусна храна Сандански отбеляза тържествено 24 май „Синя зона“ в Сандански ще бъде безплатна на 25 май След питане на ГЕРБ -Сандански стана ясно, че общината е похарчила над 111 000 лв. за ограничаване разпространението на Covid-19 Утре ще стане ясно кога ще отворят детските градини в Община Сандански От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини в Община Сандански След сигнали на граждани ГЕРБ – Сандански пита какви разходи е направила Общината по време на извънредното положение Хотелите в Сандански отварят с ограничен персонал, чакат първите гости за 24 май Парк „Свети Врач“ в Сандански с възстановен автентичен кът за отдих

 

Спазването на противоепидемичните мерки, въведени във връзка с извънредното положение, са отговорност на всеки гражданин. Опазването на здравето ни е възможно единствено с разум и дисциплина.

 

Припомняме, че със заповед на министъра на здравеопазването носенето на маска /в т.ч. кърпа, шал или др./ на всички открити и закрити обществени места е задължително. Заповедта е в сила до 13 май.

 

До този момент в Община Сандански са съставени 206 акта за установени административни нарушения на противоепидемичните мерки.

 

От тях 35 са на лица, нарушили разпоредбите за влизане в парк „Свети Врач“ и 171 на лица, които са нарушили заповедта за носенето на предпазни маски на открити и закрити обществени места.

 

Община Сандански благодари на органите на реда, които ежедневно следят за спазване на всички противоепидемични мерки, заповеди и разпоредби на Министерството на здравеопазването.

E79 News
Тагове:

Коментари: