.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
27.04.2020 11:14

Коментари 0 / Видяна 476

Отварят парка в Сандански за деца до 12 години

Още по темата: Анулираха изпита на зрелостник от Сандански на матурата по БЕЛ! Детска кухня „Обич“ в Сандански зарадва родителите на 60 деца от общината с прясна и вкусна храна Сандански отбеляза тържествено 24 май „Синя зона“ в Сандански ще бъде безплатна на 25 май След питане на ГЕРБ -Сандански стана ясно, че общината е похарчила над 111 000 лв. за ограничаване разпространението на Covid-19 Утре ще стане ясно кога ще отворят детските градини в Община Сандански От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини в Община Сандански След сигнали на граждани ГЕРБ – Сандански пита какви разходи е направила Общината по време на извънредното положение Хотелите в Сандански отварят с ограничен персонал, чакат първите гости за 24 май Парк „Свети Врач“ в Сандански с възстановен автентичен кът за отдих

 

Община Сандански създава организация за отварянето на парк „Св. Врач” в град Сандански и паркове в други населени места на територията на общината.

 

Ще бъдат определени посоките на движение, входовете и изходите на парка, указания и препоръки за използване на парковите зони.

 

Според заповедта на министъра, посещението на парковете ще се разрешава САМО на деца до 12 години, задължително с техни родители или членове на семейства (но не повече от двама възрастни), във времето от 9;30 до 18:30 всеки ден.

 

Разрешението важи и за собственици на кучета ( но не повече от един), във времето до 9:30 ч. и след 18:30 ч. всеки ден.

 

Посещенията ще изискват стриктно спазване на противоепидемичните мерки, като задължително носене на предпазни маски, спазване на дистанция от 2.5 м. от други семейства, еднопосочно движение и използване на обозначени маршрути, забрана използване на детски и спортни площадки, забрана употребата на алкохол, избягване докосване на повърхности като сядането на пейки и тревни площи.

E79 News
Тагове:

Коментари: