.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.04.2020 16:50

Коментари 0 / Видяна 1370

Синята зона в Гоце Делчев започва да работи

Още по темата: Противоепидемичните мерки в Гоце Делчев остават до 12 ноември Вечерен час за непълнолетните в Гоце Делчев Избраха Владимир Москов за член на Изпълнителното бюро на БСП Кметът на Гоце Делчев ядосан на съгражданите си заради COVID-19 В Гоце Делчев масово не се носят защитни маски в затворените помещения Кметът на Гоце Делчев Владимир Москов временно поема управлението на БСП Пръскат срещу кърлежи в Гоце Делчев Мъж от Гоцеделчевско „подари“ 32 бона на мним банков инспектор Гоце Делчев се преклони пред паметта на патрона на градa Синята зона в Гоце Делчев започва да работи

 

Общинският кризисен щаб реши от утре, 15 април, да бъде възстановена работата на „синята зона“ в гр. Гоце Делчев.

 

Основната причина затова е, че в последните дни все повече хора използват възможността за безплатно паркиране в центъра на града, за да оставят автомобилите си и да обикалят в централната градска част без да имат неотложна необходимост.

 

Поради това, Общинският кризисен щаб взе решение да бъде възстановено платеното паркиране в рамките на „Синята зона“ и по този начин да се ограничи присъствието на хора в центъра на града. 

 

„Синята зона” в Гоце Делчев преустанови работа в началото на обявеното извънредно положение в страната.

 

Целта бе да се улеснят гражданите при посещение на банки и други институции и да им се осигури паркиране възможно най-близо и за кратко време, след което да се приберат по домовете си.

 

Заради недисциплинираността от последните дни платеното почасово паркиране ще заработи отново, като Общинският кризисен щаб се надява по този начин да се избегнат безцелните разходки в гр. Гоце Делчев.

 

От щаба призовават също да се спазва задължителното изискване за носене на предпазни маски на обществени места.

 

Пазете себе си, близките си и хората около вас!

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.55 BGN