.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.04.2020 10:51

Коментари 0 / Видяна 430

Продължава кампанията „Безлихвено плащане“ на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград

Още по темата: Ето къде ще бъде нарушено водоподаването в Благоевград… Авариен ремонт спира водата на 15 улици в благоевградския квартал „Плажа“ ВиК – Благоевград подменя водопроводната мрежа по ул. „Майор Стефан Иванов“ ВиК – Благоевград реконструира близо 350 метра водопроводна мрежа за дни в Симитли Нов регулатор контролира водоподаването към квартал „Еленово“ и ж.к. „Ален Мак“ в Благоевград Инж. Росица Димитрова обсъди с кметове на села в община Благоевград проблемите с ВиК Ремонтират уличен водопровод в кв. „Ораново” на Симитли Спират водата в община Банско за дезинфекция ВиК – Благоевград започва почистване и дезинфекция на резервоарите и водопроводната мрежа Заради ремонт! Симитли остава без вода от утре

 

До 24 април продължава кампанията на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград за безлихвено плащане за стари задължения на граждани.

 

Инициативата обхваща сектор „Население“ и в нея не могат да участват държавни, общински и частни юридически лица.

 

Плащанията могат да се извършат във всички касови салони на Дружеството, Български пощи, Изипей, Ипей и по банков път.

 

За потребители, сключили споразумителни протоколи за разсрочено плащане, кампанията е в сила при условие, че бъде заплатен целия размер на задължението по протокола.

 

Задължения, за които са предприети съдебни действия по принудително събиране, не попадат в обхвата на настоящата кампания.

E79 News
Тагове:

Коментари: