.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
06.04.2020 11:39

Коментари 0 / Видяна 638

Музей на водата - Благоевград с арт предизвикателство към децата! „Водата и земята“ – нарисувай, изпрати и награда спечели

Още по темата: Ето къде ще бъде нарушено водоподаването в Благоевград… Авариен ремонт спира водата на 15 улици в благоевградския квартал „Плажа“ ВиК – Благоевград подменя водопроводната мрежа по ул. „Майор Стефан Иванов“ ВиК – Благоевград реконструира близо 350 метра водопроводна мрежа за дни в Симитли Нов регулатор контролира водоподаването към квартал „Еленово“ и ж.к. „Ален Мак“ в Благоевград Инж. Росица Димитрова обсъди с кметове на села в община Благоевград проблемите с ВиК Ремонтират уличен водопровод в кв. „Ораново” на Симитли Спират водата в община Банско за дезинфекция ВиК – Благоевград започва почистване и дезинфекция на резервоарите и водопроводната мрежа Заради ремонт! Симитли остава без вода от утре

 

 Музей на водата – Благоевград отправя арт предизвикателство към всички деца от предучилищна и училищна възраст.

 

От 7 до 30 април, те могат да изпратят снимка на авторска рисунка на e-mail: art_vik@vikblg.com, както и чрез съобщение в страницата https://www.facebook.com/MuzeiNaVodata, а темата е „Водата и земята“.

 

Участниците следва да посочат от кой град са, име и фамилия, години, телефон за връзка.

 

Инициативата има конкурсен характер, като в нея могат да се включат деца от цяла Благоевградска област.

Целта е вниманието на малчуганите да бъде насочено към водата, която има съществена роля за поддържане на живота на земята.

 

С реализиране на конкурсната инициатива, екипът на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград се стреми да ангажира децата с интересна задача в условия на Извънредно положение.

 

Творбите ще бъдат разгледани от жури онлайн. Ще бъдат излъчени и трима победители. Предвидените награди са:

 

I 3D пъзел - глобус

 

II Пъзел на тема вода

 

III Енциклопедия за водата

 

#StayHome

 

E79 News
Тагове:

Коментари: