.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
30.03.2020 20:45

Коментари 14 / Видяна 7590

Да управляваш на инат! Кметът на Благоевград прави фестивал, вместо да подкрепи болниците в града!

Още по темата: Борисов: Всички пристигащи в страната ваксини се употребяват веднага Годишен отчет за изпълнението на бюджета представиха в Благоевград Без изненади! „Временните“ директори на детски градини в Благоевград остават за постоянно Конкурсите за директори в Благоевград – приказки с ОЧАКВАН край Ще намали ли Общината „тротоарното право“ за заведенията? Общинската администрация в Благоевград възстанови работата си Радослав Тасков поиска мораториум върху застрояването на зелени площи Отстраненият от ВАС и АС Румен Томов продължава да уволнява! Напрежение в петричкото село Яворница! Ясен Попвасилев ще управлява временно община Благоевград

 

 

Лидерът на групата общински съветници от ЕНП – СДС – БДО в Благоевград Радослав Тасков направи предложение по време на днешното заседание на ОбС за прекратяване на обществена поръчка на община Благоевград с прогнозна стойност 333 333 лева за провеждане на музикален фестивал. Предложението на Тасков е средствата да бъдат пренасочени за закупуване на животоспасяващи апарати, оборудване и защитни средства за благоевградските болници, крайно необходими в борбата с COVID-19.

 

Мярката се предлага за втори път от Радослав Тасков и колегите му в ОбС, но и днес не бе приета от кмета Румен Томов. В отговор на предложението Томов коментира, че за закупуване на крайно необходимите за болниците апаратура и средства е открита дарителска сметка и ще се разчита на благоволението на гражданите, а фестивалът няма да се отмени. Тезата на кмета, изложена пред съветници и медии днес, бе, че епидемията рано или късно ще премине и тогава благоевградчани ще имат нужда да пеят, да танцуват, да се прегръщат и забавляват. Тъкмо затова кметското ръководство не смятало за нужно да пренасочи над 330 000 лева към здравето на гражданите на Благоевград, а ще ги даде за музика и танци след ужаса, който изживява целият свят.

 

По време на заседанието на ОбС – Благоевград днес кметът Румен Томов показа и неподозирани до момента познания по медицина и виросология и коментира, че личните му изчисления показали, че в България заразените от коронавируса ще бъдат около 4 000 души, 200 от които в Благоевград. Изчисленията на Томов показали още, че едва 20% - или 40 човека, ще имат нужда от болнично лечение на местно ниво.

 

Дано да сте прав, г-н Томов! Сигурно затова толкова категорично отказвате да дадете пари за болниците и медицинския персонал и в това тежко за всички ни време мислите за забавления. Но, ако не дай, Боже, не стане така? Как ще се чувствате тогава? Дали ще пеете и ще танцувате?

 

Господ да пази Благоевград и жителите му!

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

Gerb, 02.04.2020 11:03

Е нали само до преди два месеца страдахте за измисления фестивал на ония двамата, особено Шоповица, с високото IQ. Айде, защитавайте ги. Тасков да даде пари от джоба си,блато иска да помага. Е й, продажни измислени граждани, скрийте се някъде във високо интелектуалната си среда и оставете кмета да си върши работата. Само изпаднал и губещ злослови и си изпуска нервите. Номерата и простотията ви вече не са интересни.

ПРОТИВ ТОЯ УРОД!, 31.03.2020 17:37

Ето, хора! Сами си го избрахте тоя идиот. Първо, че е малоумен, второ, че краде повече от ромчетата на гробище, и трето, че го интересуват парите, а не народа! Този човек ни държи като роби, трябва незабавно да се уволни и свали от власт. Предлагам да пуснем подписка срещу него. Ние заслужаване нещо по-добро, а не такъв човек, който ни причинява такива неща! Долу, TOMOFF!!!! Оставкааа!!!+

Майка, 31.03.2020 07:52

Бог е велик! Пази ни, Боже!

Соня, 30.03.2020 21:53

Можеше ли по-голямо недоразумение да ни управлява? НЕ!!!

Възмутена!!!!, 30.03.2020 21:29

Какви фестивали бе г-н Томов!Първо не му е сега времето това си и истински пир по време на чума!Второ нали точно фестивалите бяха първите нередности,за които съобщихте при предишния кмет.И сега 330 хиляди лева за фестивал.Бързо се овълчихте г-н Томов и бързо забравихте какво говорихте!

Бай Иво, 30.03.2020 21:27

Все от нещо ше е, кОпон да има, наздраве

гражданка, 30.03.2020 21:26

Не съм вярвала, че може да има такива хора.Няма по-страшно нещо от това да си хем неук и некомпетентен, хем със самочувствие и да не приемаш нищо, което идва от по-знаещи

П. Попгеоргиев, 30.03.2020 21:18

Тома, голям си бате. Сложи в малкия джоб доктори, генерали, професори, министри. Аде сметни пак и смени Мутафчиййски.Дано си прав де, ако стане така аз лично ще дойда да те поздравя и на изборите наесен ще работя за теб!

Мале, 30.03.2020 21:13

"кмете", гледам че предричаш бъдещето, я кажи печелившите числа от следващото тото

опаа, 30.03.2020 21:12

А па аз са разбрах че тука може и да не пишеш ел поща за да пишеш коментар.Стига само да въведеш некакви букви в полето за ел поща и го приема

1 2