.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
26.03.2020 15:06

Коментари 0 / Видяна 992

Продължава бумът на морбили в Пернишко

Още по темата: Отпускат 23 млн. лева за ремонт на три КПП-та, ГКПП Кулата и Златарево сред тях Дрогираният, помел Милен Цветков, признал, че той е шофирал - нямал спирачен път Тежко остава състоянието на пострадалото на АМ „Тракия“ дете Лекарският съюз: Касата или МЗ да покрият разходите за PCR тестове на пациенти при хоспитализация Лекари спорят да се тестват ли децата за COVID-19 преди ваксина Подготвят заповедта за възобновяване на детските и женските консултации Отбелязваме Световния ден на здравето Монтираха станция за сгъстен въздух в Тубдиспансера в Благоевград Продължава бумът на морбили в Пернишко Баба Иванка с успешна операция от инсулт в условия на пандемия (Видео)

 

Продължава бумът на морбили в Пернишко.

 

Само през последната седмица в инфекциозното отделение на МБАЛ “Рахила Ангелова” са настанени за лечение нови 7 заразени, съобщават от РЗИ.

 

Болните са от Перник и Радомир. Между тях има епидемична връзка. Взети са противоепидемични мерки спрямо контактните лица.

 

В периода 9-15 март новите случаи са били 11. Те също са от Перник и Радомир.

 

От началото на годината болните от морбили в Пернишко са общо 72. Регистрирани случаи има и в Брезнишко.

 

Драстично е спаднал броят на болните от грип в областта.

 

През седмицата са регистрирани 25 случая на ОРЗ, при 98 за предходната. Заболеваемостта е 34,20%oo, при средна за страната 84,52%

E79 News
Тагове:

Коментари: