.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
26.03.2020 10:16

Коментари 0 / Видяна 5406

Нито един болен от COVID-19 в Банско

Още по темата: 50 – годишен наруши карантината в Кюстендил, чака го солена глоба Само двама полицаи са заразени с коронавирус у нас Стил и класа по време на пандемия: Във Виена файтони доставят храна по домовете Коронавирусът взе 60 000 жертви в Европа Над 80 души са под карантина в Разлог 611 заразени с коронавирус в България 593 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас, 3 нови в Кюстендил Почти 1 млн. теста за COVID-19 в Русия Гърция започва безплатно тестване по домовете за COVID-19 581 с коронавирус у нас

 

Жителите на блокирания Банско засега остават без нови регистрирани случаи на коронавирус, но отдават това на ол инклузива, осигурен от туристическите фирми.

 

Това разказват местни пред NOVA.

 

Няма недостиг на стоки от първа необходимост и лекарства в Банско

 

„Трябва да благодарим на тези фирми, които образуваха този прословут ол инклузив, че успяха да съберат на едно място всички чужденци. Ние тогава се противихме на това нещо, но сега разбираме, че те, без да искат, са го направили добре за нас.

 

В Банско няма нито един болен”, обяснява Любен Пумпалов.

 

Лекари консултират жителите на Банско онлайн

 

„Надяваме се, че през следващия сезон, дай Бог, всичко да е нормално, тази епидемия в световен мащаб да бъде прекратена и те отново да могат да се радват на нашите природни дадености и условия, които осигуряват и хотелиерите и бизнеса в нашия град”, пожела си кметът Иван Кадев.

 

Трети ден от карантината на Банско, над 200 туристи са блокирани (ВИДЕО)

 

А Банско остава под строга карантина. Няма регистрирани нови случаи на заразени с вируса в града, а животът там тече нормално.

 

Част от британските туристи си тръгнаха от Банско с три автобуса

 

Градът вече с нетърпение гледа към началото на следващата седмица, когато би трябвало карантината да бъде вдигната, ако всичко е наред.

E79 News
Тагове:

Коментари: