.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
25.03.2020 17:00

Коментари 0 / Видяна 614

ОбС - Сандански свикват извънредно заседание

Още по темата: Община Сандански организира безплатен транспорт на Задушница до гробищния парк Анулираха изпита на зрелостник от Сандански на матурата по БЕЛ! Детска кухня „Обич“ в Сандански зарадва родителите на 60 деца от общината с прясна и вкусна храна Сандански отбеляза тържествено 24 май „Синя зона“ в Сандански ще бъде безплатна на 25 май След питане на ГЕРБ -Сандански стана ясно, че общината е похарчила над 111 000 лв. за ограничаване разпространението на Covid-19 Утре ще стане ясно кога ще отворят детските градини в Община Сандански От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини в Община Сандански След сигнали на граждани ГЕРБ – Сандански пита какви разходи е направила Общината по време на извънредното положение Хотелите в Сандански отварят с ограничен персонал, чакат първите гости за 24 май

 

Кметът на община Сандански Атанас Стоянов представи пред председателския съвет към Общинския съвет в Сандански предприетите мерки на Общинския оперативен щаб във връзка с епидемичната обстановка.

 

Това стана на заседание вчера, на което присъстваха 12 председатели на постоянни комисии към Общинския съвет.

 

Председателят на ПК по здравеопазване д-р Димитър Станоев увери колегите си, че в МБАЛ “Югозападна болница” в Сандански са въведени всички кризисни мерки. „Получихме дарение от маски и костюми.

 

Очакваме да получим маски с активен въглен”, заяви д-р Станоев.

 

Председателският съвет взе решение на 9 април в големия салон в Дома на културата да се проведе извънредно заседание на Общинския съвет.

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари: