.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
24.03.2020 10:15

Коментари 0 / Видяна 1036

Затяга се пропускателният режим в Благоевград

Още по темата: Шест КПП-та контролират движението в района на Благоевград Актуална пътна обстановка в област Благоевград Отменя се затварянето на входно-изходните пътища в град Гоце Делчев Затварят пътя между Бело поле и Българчево Постепенно e възстановена работата по Лот 3.1 на автомагистрала „Струма“ Пътната отсечка Лиляново-Попина лъка се затваря Още един екип на РЗИ отива на Кулата заради трафика Близо 400 машини чистят пътищата в страната Ремонтират участък от АМ „Тракия“ Границите ни остават затворени за страни от трети държави до 17 април

 

В четвъртия ден на влезлите в сила мерки срещу безцелното пътуване влизането и излизането от област Благоевград се осъществява с КПП.

 

Няма напрежение, полицията проверява документите на влизащите и излизащите по ГП Е-79 от Благоевград на КПП “Полигона”, предаде БГНЕС. Проверяват се декларациите от работодателя, които се сверяват с личните карти на пътуващите.

 

Които нямат такива се връщат.

 

Вчера на свое заседание Кризисният общинския щаб реши част от бившия тубдиспансер да се оборудва като интензивно отделение за лечение на 15 болни от коронавирус.

 

А с решение на Областния оперативен щаб за полева болница при нужда ще бъде използвана бившата зала в парк „Македония“, където има възможност за осигуряване на КПП.

E79 News
Тагове:

Коментари: