.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
21.03.2020 16:09

Коментари 0 / Видяна 1966

Волтова дъга прати млад мъж от Сандански в болница

Още по темата: От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини на Община Сандански Бившият кмет на Сандански Кирил Котев напусна ГЕРБ Последни два дни с 5 % отстъпка при плащане на Местни данъци и такси в Община Сандански Археологическите разкопки на Хераклея Синтика ще започнат в началото на юли Кметът на Община Сандански – Атанас Стоянов бе избран за председател на Сдружението на Югозападните общини Шествие на абитуриентите в Сандански Спипаха незаконно такси в Сандански Древен обичай за здраве „оживява“ навръх Еньовден в Сандански Откриха първия в България учебен корпус за термални и СПА процедури в Сандански „Пирин Фолк“ Сандански 2020 ще се състои

 

Санданчанин, на 33 години, бе поразен от волтова дъга по време на риболов вчера.

 

Около 13.30 ч. Александър Китанов отишъл за пъстърва на реката край санданското село Лиляново, но докато замятал, върхът на пръчката се докоснал до жица с високо напрежение.

 

Вследствие на токовия удар Китанов изпаднал в безсъзнание на земята, добре че бил с приятели, които веднага сигнализирали на тел. 112.


Линейка транспортирала пострадалия рибар в санданската болница с множество изгаряния по краката и ръцете.

 

Екип от специалисти са обработили раните му, направени са и кръвни изследвания. Предвид тежките изгаряния санданските лекари са превели пациента в Клиниката по изгаряния в болница “Пирогов”.


Семейството на Ал. Китанов са собственици на един от първите складове за безалкохолни в града, където той с брат му и баща му работят. Пострадалият санданчанин е семеен.

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN