.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
21.03.2020 16:09

Коментари 0 / Видяна 1710

Волтова дъга прати млад мъж от Сандански в болница

Още по темата: Съветниците от ГЕРБ-Сандански даряват половината от месечните си възнаграждения за борба с коронавируса ОбС - Сандански свикват извънредно заседание С гласово съобщение в Сандански апелират за спазване на противоепидемични мерки Волтова дъга прати млад мъж от Сандански в болница Кметът на Сандански забрани влизането и ползването на детските и спортни площадки в Общината И учениците в Струмяни с вечерен час Община Сандански удължава сроковете за записване на деца в детските градини и ясли Община Сандански започна засилена дезинфекция по населените места Общински оперативен щаб с указания към работодателите в Община Сандански Без синя зона в Сандански до 29 март

 

Санданчанин, на 33 години, бе поразен от волтова дъга по време на риболов вчера.

 

Около 13.30 ч. Александър Китанов отишъл за пъстърва на реката край санданското село Лиляново, но докато замятал, върхът на пръчката се докоснал до жица с високо напрежение.

 

Вследствие на токовия удар Китанов изпаднал в безсъзнание на земята, добре че бил с приятели, които веднага сигнализирали на тел. 112.


Линейка транспортирала пострадалия рибар в санданската болница с множество изгаряния по краката и ръцете.

 

Екип от специалисти са обработили раните му, направени са и кръвни изследвания. Предвид тежките изгаряния санданските лекари са превели пациента в Клиниката по изгаряния в болница “Пирогов”.


Семейството на Ал. Китанов са собственици на един от първите складове за безалкохолни в града, където той с брат му и баща му работят. Пострадалият санданчанин е семеен.

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари: