.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
20.03.2020 13:55

Коментари 0 / Видяна 712

Касите на ВиК ЕООД – Благоевград със стандартно работно време. Обслужват клиенти при стриктно спазване на указанията за предпазване от COVID-19

Още по темата: Ето къде ще бъде нарушено водоподаването в Благоевград… Авариен ремонт спира водата на 15 улици в благоевградския квартал „Плажа“ ВиК – Благоевград подменя водопроводната мрежа по ул. „Майор Стефан Иванов“ ВиК – Благоевград реконструира близо 350 метра водопроводна мрежа за дни в Симитли Нов регулатор контролира водоподаването към квартал „Еленово“ и ж.к. „Ален Мак“ в Благоевград Инж. Росица Димитрова обсъди с кметове на села в община Благоевград проблемите с ВиК Ремонтират уличен водопровод в кв. „Ораново” на Симитли Спират водата в община Банско за дезинфекция ВиК – Благоевград започва почистване и дезинфекция на резервоарите и водопроводната мрежа Заради ремонт! Симитли остава без вода от утре

 

Всички каси на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград обслужват клиенти без промяна в работното време.

 

Целта на Дружеството е да осигури максимално удобство за своите абонати.

 

Касите работят при стриктно спазване на всички указания от Министерство на здравеопазването и Националния оперативен щаб за ограничаване разпространението на COVID-19.

 

Помещенията се дезинфекцират, има въведен и пропускателен режим. На служителите е направен извънреден инструктаж и са запознати детайлно с всички изисквания.

 

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград призовава своите абонати да плащат сметките си в срок, за да избегнат начисляване на лихви.

 

Клиентите могат да платят още на всички каси на Easypay, в клоновете на „Български пощи“ ЕАД, ePay, както и по банков път.

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари: