.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
19.03.2020 10:37

Коментари 0 / Видяна 1584

Дезинфекцират със специализирана техника откритите обществени площи в Благоевград

Още по темата: Борисов: Всички пристигащи в страната ваксини се употребяват веднага Годишен отчет за изпълнението на бюджета представиха в Благоевград Без изненади! „Временните“ директори на детски градини в Благоевград остават за постоянно Конкурсите за директори в Благоевград – приказки с ОЧАКВАН край Ще намали ли Общината „тротоарното право“ за заведенията? Общинската администрация в Благоевград възстанови работата си Радослав Тасков поиска мораториум върху застрояването на зелени площи Отстраненият от ВАС и АС Румен Томов продължава да уволнява! Напрежение в петричкото село Яворница! Ясен Попвасилев ще управлява временно община Благоевград

 

Дезинфекцията на открити обществени площи с цел предотвратяването на разпространението на коронавирус продължава в Благоевград.

 

Извършва се ежедневна дезинфекция на пешеходните зони.

 

Днес, в 07,30 часа екипи от лицензирана фирма със специализирана техника, дезинфекцираха пред сградата на Спешна помощ, пешеходните алеи и пейки, и други площи в двора на благоевградската болница.

 

Дейностите продължиха и в кв. „Струмско“, където се дезинфекцират детските площадки, продължават и в останалите квартални детски площадки.

 

Експертите от община Благоевград, инж.Даниела Палева и инж.Мария Колибарска, контролират днес дезинфекцията на откритите обществени площи.

 

Продължава да се извършва и машинно миене на улиците в Благоевград.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: