.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
18.03.2020 16:18

Коментари 0 / Видяна 510

И учениците в Струмяни с вечерен час

Още по темата: Съветниците от ГЕРБ-Сандански даряват половината от месечните си възнаграждения за борба с коронавируса ОбС - Сандански свикват извънредно заседание С гласово съобщение в Сандански апелират за спазване на противоепидемични мерки Волтова дъга прати млад мъж от Сандански в болница Кметът на Сандански забрани влизането и ползването на детските и спортни площадки в Общината И учениците в Струмяни с вечерен час Община Сандански удължава сроковете за записване на деца в детските градини и ясли Община Сандански започна засилена дезинфекция по населените места Общински оперативен щаб с указания към работодателите в Община Сандански Без синя зона в Сандански до 29 март

 

Вечерен час въведе Община Струмяни за всички непълнотелни лица заради борбата с коронавируса.

 

От вчера всички деца и младежи до 18 години са длъжни да са по домовете си най-късно в 20,00 часа.

 

Родителите на нарушителите на тази заповед на кмета Емил Илиев ще бъдат санкционирани съгласно закона и приетите общински наредби. „Целта ни е да вземем всички необходими мерки, за да защитим местното население – и възрастните хора, и децата.

 

В нашата община във всички населени места има доста пенсионери. Те също трябва да избягват всякакви контакти, за да не застрашават своето и на останалите здраве”, коментира кметът Емил Илиев.

 

Общинска администрация ще съдейства  за нормалното осигуряване на хранителни продукти и лекарствени средства в търговската мрежа на всички населени места, в това число и на високопланинските села.

 

При необходимост от информация и помощ всеки може да се обади на дежурния в Общината на телефон: 0878982138, или в Общинския кризисен щаб на телефон: 0879204869.

E79 News
Тагове:

Коментари: