.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
16.03.2020 15:40

Коментари 0 / Видяна 792

Общински оперативен щаб с указания към работодателите в Община Сандански

Още по темата: От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини на Община Сандански Бившият кмет на Сандански Кирил Котев напусна ГЕРБ Последни два дни с 5 % отстъпка при плащане на Местни данъци и такси в Община Сандански Археологическите разкопки на Хераклея Синтика ще започнат в началото на юли Кметът на Община Сандански – Атанас Стоянов бе избран за председател на Сдружението на Югозападните общини Шествие на абитуриентите в Сандански Спипаха незаконно такси в Сандански Древен обичай за здраве „оживява“ навръх Еньовден в Сандански Откриха първия в България учебен корпус за термални и СПА процедури в Сандански „Пирин Фолк“ Сандански 2020 ще се състои

 

Цялата страна и Община Сандански сме изправени пред тежка криза от епидемичен характер и всички ние сме задължени да спазваме ограничителните мерки и препоръките на здравните власти.

 

Извън правомощията на Общински оперативен щаб и кмета на Община Сандански, е да прекратява дейността на работодатели и фирми, които не са изрично посочени в Заповедта на министъра на здравеопазването.

 

Ето защо,призовавамевсички работодатели да организират при възможност дистанционна форма на трудова дейност. Когато това е невъзможно:

 

    Стриктно даспазват всички санитарно-хигиенни и противоепидемични мерки, в т.ч.постоянно дезинфекциране на работните места, проветряване и други.

 

    Задължително да провеждат инструктаж на персонала относно осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд.

 

    Да следят строго за спазванеуказанията на здравните власти за лична хигиена на всички работници и служители.

 

    Да се ограничи достъпът до работните места на работници и служители или външни лица, съссимптоми на вирусно заболяване.

 

    Отправяме призив към работодателите в Община Сандански ако нямат възможност да осигурят здравословни и безопасни условия на труд, да преустановят работния процес.

 

    Днес, повече от всякога, личната отговорност на всеки един от нас, е да опазим човешкия живот.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN