.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
27.02.2020 18:06

Коментари 0 / Видяна 830

Специализирана операция на територията на общините Гоце Делчев, Хаджидимово и Гърмен

Още по темата: Убиха 16-годишен младеж в столицата Арматурно желязо затрупа работник на строеж Обраха магазин в Гоце Делчев Да плащаш чужди грехове! Служител на обраната митница в Благоевград изгоря, уволниха го заради пропуски в инвентаризацията Заедно дори в смъртта! Съпрузи се обесиха заедно 15 души са задържани при специализирана акция в Петрич Спецоперация на прокуратурата в Ябланица Предотвратиха трафик на хероин през ГКПП Кулата 50-килограмово куче нахапа дете Пътнически влак прегази лежащо върху релсите момиче в Разградско

 

Днес, под надзора на прокуратурата, на територията на общините Гоце Делчев,  Хаджидимово и Гърмен е проведена специализирана полицейска операция по противодействие на незаконната миграция и битовата престъпност. Действията са осъществени от служители  на РУ - Гоце Делчев, на Специализирани полицейски сили в отдел „Охранителна полиция“,  на Дирекция „Жандармерия“ и на служители на ГПУ-Гоце Делчев.

 

В хода на операцията са задържани 13 лица от криминалния контингент. Осем от тях са с повдигнати обвинения за престъпления по чл.354 а, ал.3, по чл.129, по чл.345, по чл.343 и по чл.191 от НК. Иззети са 14,4 грама наркотично вещество, дало положителна реакция на марихуана. Проверени са две заложни къщи. Образувани са четири  досъдебни производства за извършено престъпление по чл.354а, ал.3 от НК и едно - по чл.234 от НК.

 

Проверени са 120 моторни превозни средства и 272 лица. Съставени са 13 АУАН, 33 фиша по ЗДвП и осем - по ЗБЛД.

E79 News
Тагове:

Коментари: