.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
27.02.2020 13:47

Коментари 2 / Видяна 8876

Уволниха и Началник –отдел „Култура” в Благоевград

Още по темата: Да управляваш на инат! Кметът на Благоевград прави фестивал, вместо да подкрепи болниците в града! Дезинфекцират със специализирана техника откритите обществени площи в Благоевград Започна дезинфекция на автобусните спирки и улици в Благоевград Подаването на заявления за приема на деца в детските градини в Благоевградско се отлага с 30 дни Кметът Томов свиква спешно кризисния щаб Христо Михалков е новият началник-отдел "Социална политика" Христо Михалков оглави отдел "Социална политика" в община Благоевград. Той е назначен със заповед на кмета Румен Томов вчера. За това, че той ще е новият социален шеф. Мястото бе овакантено, след като досегашната началничка на отдела Елена Стойчева бе о Важно за благоевградчани! Обслужват граждани само на гишета Нова болница, балнеосанаториум с минерална вода и язовир „Ракочевица“? Махат и ръководителя на ансамбъл „Пирин“?

 

И още уволнения в Община Благоевград. Със заповед на кмета Румен Томов  днес е освободена и Виолета Стойнева, началник-отдел „Култура” в администрацията.

 

Стойнева работи в отдела от няколко години, а през 2019 спечели конкурс за началник-отдел.

 

Тя е дългогодишен активист на Жени-ГЕРБ и хора от администрацията на общината коментират, че това е основната причина за уволнението ѝ.

 

 

Автор: Екип, E79 News
Тагове:

Коментари: