.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
26.02.2020 14:48

Коментари 2 / Видяна 16034

Нови уволнения в Община Благоевград

Още по темата: Да управляваш на инат! Кметът на Благоевград прави фестивал, вместо да подкрепи болниците в града! Дезинфекцират със специализирана техника откритите обществени площи в Благоевград Започна дезинфекция на автобусните спирки и улици в Благоевград Подаването на заявления за приема на деца в детските градини в Благоевградско се отлага с 30 дни Кметът Томов свиква спешно кризисния щаб Христо Михалков е новият началник-отдел "Социална политика" Христо Михалков оглави отдел "Социална политика" в община Благоевград. Той е назначен със заповед на кмета Румен Томов вчера. За това, че той ще е новият социален шеф. Мястото бе овакантено, след като досегашната началничка на отдела Елена Стойчева бе о Важно за благоевградчани! Обслужват граждани само на гишета Нова болница, балнеосанаториум с минерална вода и язовир „Ракочевица“? Махат и ръководителя на ансамбъл „Пирин“?

 

 Директорът на дирекция „Устройство на територията“ и главен експерт „Здравеопазване“ в Община Благоевград - инж. Ангел Даилов и д-р Антон Темелков, са уволнени от кмета Румен Томов. 

 

Заповедите им за освобождаване са връчени в понеделник, научи Е-79 нюз.

 

Мотивите за освобождаването на двамата не са ясни, но според наши източници и в този случай най-вероятно става въпрос за отстраняване на служители, работили добре с предходното кметско ръководство.

 

Е-79 нюз научи, че д-р Темелков няма да стои и ден без работа.

 

Той вече е договорил постъпването си като експерт в състава на Регионална здравна инспекция.

 

Д-р Темелков беше назначен в община Благоевград през 2012 г. от бившия кмет Атанас Камбитов.

 

Поредните уволнения на високопоставени служители в Община Благоевград се случват две седмици преди Върховен административен съд да се събере на заседание по делото за предсрочно освобождаване от поста на кмета Румен Томов.  

 

 

Автор: Екип, E79 News
Тагове:

Коментари: