.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
26.02.2020 13:11

Коментари 0 / Видяна 460

15 души в ареста след акция срещу битовата престъпност в Пловдивско

Още по темата: Съдът запорира акции и сметки на Прокопиев 19-г. благоевградчанин на съд за нарушаване на карантината Каролев излиза на свобода срещу 50 хил. лв. гаранция Прокуратурата с изявление за случая “Каролев” Конвоираха Каролев за София Финансистът Владимир Каролев е в ареста в Благоевград Гешев обяви пълната си подкрепа за радикалните мерки срещу COVID-19, които искат лекарите Гледат мярка на обвиняем за наркотици чрез скайп между съда в Благоевград и ареста в Сандански Гешев поиска незабавни радикални мерки Окръжна прокуратура – Благоевград разпореди проверки за стриктно изпълнение на противоепидемичните мерки

 

15 души са арестувани при специализирана полицейска акция срещу битовата престъпност в община Стамболийски.

 

Това съобщи шефът на пловдивската полицейска дирекция ст. комисар Йордан Рогачев.

 

На място по време на акцията присъстваха главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло Иванов. Те бяха придружавани от окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов и ст. комисар Рогачев.

 

15-те арестувани са задържани за различни престъпления, уточни Рогачев. Сред тях са управление след употреба на алкохол, търговия с черни и цветни метали  и незаконен добив на дърва.

 

Проверки са извършени в селата Йоаким Груево, Триводици и Ново село, а също в Стамболийски и Кричим. Акцията продължава.

Автор: "Дарик", E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN