.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
25.02.2020 17:30

Коментари 0 / Видяна 342

Предадоха на властите в Полша българин, разследван за проституция и трафик на хора

Още по темата: Съдът запорира акции и сметки на Прокопиев 19-г. благоевградчанин на съд за нарушаване на карантината Каролев излиза на свобода срещу 50 хил. лв. гаранция Прокуратурата с изявление за случая “Каролев” Конвоираха Каролев за София Финансистът Владимир Каролев е в ареста в Благоевград Гешев обяви пълната си подкрепа за радикалните мерки срещу COVID-19, които искат лекарите Гледат мярка на обвиняем за наркотици чрез скайп между съда в Благоевград и ареста в Сандански Гешев поиска незабавни радикални мерки Окръжна прокуратура – Благоевград разпореди проверки за стриктно изпълнение на противоепидемичните мерки

 

Окръжният съд в Добрич допусна българин, разследван за склоняване на други лица към проституция, както и за трафик на хора, да бъде предаден на съдебните власти в Полша, съобщават от съда.

 

Мъжът - 53 г., е бил обявен за международно издирване с Европейска заповед за арест, издадена от Окръжния съд в град Гданск.

 

Полското законодателство предвижда наказание "лишаване от свобода" за срок от 15 години за посочените в заповедта престъпления, посочват от съда.

 

Европейската заповед за арест е издадена на 26 ноември 2019 година, а на 18 декември издирваният български гражданин е установен и задържан в Районното полицейско управление в Балчик.

 

Два дни по-късно му е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража".

 

Съдебният състав е потвърдил днес наложената мярка на задържания и е разпоредил, той да бъде приведен във Варненския затвор до предаването му на полската държава.

 

Решението на Добричкия окръжен съд е окончателно и не подлежи на обжалване.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN