.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
22.02.2020 16:49

Коментари 0 / Видяна 796

Базар на мартеници в община Благоевград

Още по темата: Призовават кмета на Благоевград към действия Областният управител Бисер Михайлов свика спешно кризисния щаб за Коронавируса! На училище по време на пандемия Ударна дезинфекция на учебни заведения в Благоевград срещу COVID-19 Благоевградчани излизат на протест Малки и големи посрещнаха Баба Марта на площада в Благоевград Започват номинациите за "Жена на годината в Благоевград” С Масленица руснаците в Благоевград изпратиха зимата Въжен парк – Благоевград отваря врати на 1 март Община Благоевград отново предаде хората. Винетките остават

 

В понеделник, 24 февруари, от 10:00 часа ще бъде открит базар на мартенички във фоайето на община Благоевград. В базара на мартеници ще участват потребители на социални услуги от Дневния център за деца с увреждания „Зорница“, Дневния център за пълнолетни лица с увреждания „Светлина“, от Защитените жилища „Искра“, „Струма“ и „Слънчев дом“. В инициативата ще се включат и от Звеното за психосоциална рехабилитация, ресоциализация и трудова теарпия към Центъра за психично здраве в Благоевград, с управител д-р Николай Янакиев.

 

Мартениците са изработени с много старание и любов от деца и възрастни с увреждания, подкрепяни от служителите, работещи с тях. Това е част от трудотерапевтичната дейност, която подпомага и създава начин за преодоляване на социалната изолираност, създаване на възможност за инициативност, придобиване на нови знания, умения и навици за по- добро справяне с нуждите на ежедневието и укрепване на психическото равновесие.

 

Базарът е в партньорство с Движение "Ние жените" - Благоевград. Всеки, който желае може да закупи мартеници за своите близки и любими хора.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN