.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
21.02.2020 10:53

Коментари 0 / Видяна 1832

Делото за прекратяване на правомощията на кмета Томов влезе във Върховния административен съд

Още по темата: Пуснаха шеф в Комисията по хазарта срещу 15 000 лв. 10 години затвор за жестоко убийство в Кюстендилско Осъдиха мъж, принуждавал 23-г. жена да проституира в хотел в Банско ВКС окончателно остави на свобода осъдения за убийство Полфрийман Пуснаха Маринела Арабаджиева, спряха делото срещу мъжа й Оставиха в ареста мъжа, хванат с над 360 кг кокаин в „Студентски град” Условна присъда за шофьор, причинил катастрофа с жертва Мъжът, хванат с 360 кг кокаин, се изправи пред съда Делото срещу Митьо Очите тръгва по същество Доживотен затвор за мъжа, убил приятелката си във Варна

 

Преписката по делото за предсрочно прекратяване пълномощията на кмета на Благоевград е окомплектована и материалите са изпратени във Върховния административен съд.

 

Това съобщи Йона Мавревска от пресцентъра на Административен съд – Благоевград.

 

 “Делото е изпратено във Върховния административен съд на 20 февруари, след като беше получена и обратната разписка от ПП ГЕРБ. Материалите по делото са изпратени в законоустановения срок“.

 

Очаква се Върховният административен съд да насрочи дата за разглеждане на делото.

 

 Адвокат Милана Кривачка, представляваща кмета на Благоевград Румен Томов, заяви: „След като Върховния административен съд образува делото, то трябва да бъде разгледано в 14-дневен срок.

 

Този срок обаче е инструктивен, т.е. ако има забавяне, това няма да бъде нарушение и няма да се отрази върху правилността на решението на съда.“

 

Автор: БНР, E79 News
Тагове:

Коментари: