.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
19.02.2020 10:24

Коментари 0 / Видяна 854

Свалиха Ат. Диманков от шефския пост в ДГС Сандански

Още по темата: ОбС - Сандански свикват извънредно заседание С гласово съобщение в Сандански апелират за спазване на противоепидемични мерки Волтова дъга прати млад мъж от Сандански в болница Кметът на Сандански забрани влизането и ползването на детските и спортни площадки в Общината И учениците в Струмяни с вечерен час Община Сандански удължава сроковете за записване на деца в детските градини и ясли Община Сандански започна засилена дезинфекция по населените места Общински оперативен щаб с указания към работодателите в Община Сандански Без синя зона в Сандански до 29 март Втори ден полицията в Сандански издирва 17-г. Христо Христов

 

Началникът на участък към „ДГС Сандански” Ваня Топалова е новият горски шеф в „ДГC Caндaнcĸи”.

 

Тя заема поста от досегашния директор Атанас Диманков, неговият договор с ЮЗДП е прекратен. Рокадата в „ДГС Сандански” е станала факт и вчера официално В.

 

Топалова е представена на екипа от представител от ЮЗДП – Благоевград, пристигнал специално за случая в Сандански.

 

Ат. Диманков успя да остане на поста близо две години. Той бе назначен на ръководната длъжност през месец април 2018 г., като пое управлението от Светла Костадинова.

 

След смяната Св. Костадинова остана извън системата на горите, в момента тя е секретар в Ловно-рибарско дружество “Сокол 1920” в Сандански.

 

За смяната на Ат. Диманков се заговори още в края на месец декември, като основна причина се коментира лошо управление и натрупани задължения на Горското в Сандански за последните две години.

 

Преди броени дни крадци атакуваха жилището на Ат. Диманков в благоевградския кв. „Еленово” и си тръгнаха с плячка за над 10 хил. лв. Преди да оглави „ДГС Сандански”, Диманков бе горски шеф и в Дупница, Първомай, Кресна

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN