.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
16.02.2020 12:49

Коментари 0 / Видяна 1228

Нов протест се проведе днес в Благоевград

Още по темата: Призовават кмета на Благоевград към действия Областният управител Бисер Михайлов свика спешно кризисния щаб за Коронавируса! На училище по време на пандемия Ударна дезинфекция на учебни заведения в Благоевград срещу COVID-19 Благоевградчани излизат на протест Малки и големи посрещнаха Баба Марта на площада в Благоевград Започват номинациите за "Жена на годината в Благоевград” С Масленица руснаците в Благоевград изпратиха зимата Въжен парк – Благоевград отваря врати на 1 март Община Благоевград отново предаде хората. Винетките остават

 

В Благоевград се проведе автошествие под надслов „Търпението свърши”.

 

Около 30 автомобила преминаха през главните улици и булеварди на града.

 

Хората недоволстват от ниските доходи, монополите и лобистките закони. Намаляне на ДДС, промени в правосъдната система, контрол на кредитните институции, промени в здравната и социалната система са само част от исканията на протестиращите.

В митинга участват и представители на организацията "Системата ни убива", които казаха, че ще през следващата седмица ще излязат на протест в столицата срещу социалната политика.

 

Според протестиращите трябва да се направят промени и в съдебната система, тъй като по думите им решенията на съда по важни за държавата дела са несправедливи.

 

Хората са категорични, че не трябва да се искат оставки, а да се настоява управляващите да работят в полза на обществото и за това да се подобрят условията на живот в държавата.

 

Те настояват да се повишат доходите и да се създадат повече работни места.

 

Това е само начало на протестните действия, заканиха се организаторите. Следващият протест е насрочен за вторник от 18:30 часа.

 

Източник: БНТ

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN