.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.02.2020 17:37

Коментари 0 / Видяна 698

Конкурс за най-добро домашно вино "Трифон Зарезан" организира кюстендилското читалище "Пробуда"

Още по темата: Над 150 общински служители в Кюстендил остават без работа Съдия Пенка Братанова е новият председател на Окръжен съд – Кюстендил Конкурс за най-добро домашно вино "Трифон Зарезан" организира кюстендилското читалище "Пробуда" Шестнайсет момичета ще участват в конкурса "Девойка Кюстендилска пролет 2020" Откриха мъртъв издирван мъж в Кюстендилско Възможност за предсрочна смяна на лични документи в Кюстендилска област Ефективно наказание за крадец, отнел 30 лева от трудноподвижна възрастна жена Военни от Благоевград унищожиха невзривен боеприпас в Кюстендилско Служители на МВР почетоха паметта на загиналите си колеги при аварията в Централни взривни складове на мини „Бобов дол“

 

Конкурс за най-добро домашно вино "Трифон Зарезан" организира кюстендилското читалище "Пробуда". Победителят ще получи дъбово буре, произведено от местни майстори. Всички участници в конкурса ще получат и диплом за участие.

 

Състезанието се прави за поредна година, казаха организаторите. Желаещите да участват трябва да донесат по една бутилка вино – бяло, червено или розе, собствено производство.

 

Вината ще бъдат оценявани от компетентно жури, съставено от сомелиери и ценители от Югозападна България и съседна Македония, по критериите – цвят, бистрота, блясък, плътност, аромат и вкус.

 

Наред с ритуала "зарязване на лозята", за всички участници и гости е осигурена и музикална програма, с участието на групи и състави към читалището.

 

Събитието се прави със съдействието на Партията на любителите на червеното и бялото вино, а началото е утре – 14 февруари, от 11:00 часа.

Автор: БНР, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN