.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.02.2020 12:37

Коментари 0 / Видяна 1538

Подробности за инцидента при който пострада работник в тунел „Железница“

Още по темата: Израелски туристи пристигат през зимния сезон в Банско Отмениха глоба на фирмата, чиито отпадъци горяха под АМ “Струма” Проектират шумозащитни стени на АМ Гражданска коалиция „Да спасим Кресненски пролом“ организира протест в София Прокопани са първите 400 м от тунел „Железница“ на „Струма“ Прокуратурата протестира освобождаването на собственика на депото под АМ "Струма" Подробности за инцидента при който пострада работник в тунел „Железница“ Свличане на скална маса затрупа работник в новостроящия се тунел Железница на АМ „Струма” Извънредна проверка на боклука под АМ „Струма” ОбС- Кресна с важно решение за АМ „Струма” в дефилето

 

Работник е  пострадла при свличане на скална маса в новостроящия се тунел "Железница" на автомагистрала "Струма". Това потвърди директорът на Инспекция по труда-Благоевград Славянка Симитчийска, цитирана от БТА.

 

 

Инцидентът е станал при връзване на арматура. Сигналът е подаден около 2:00 часа на 12 февруари, по време на нощната смяна. Пострадалият работник е настанен в отделението по ортопедия в благоевградската болница, без опасност за живота.

 

 

По информация на Инспекцията по труда, мъжът е със скъсани връзки на коляното. В момента тече проверка, която да установи какви са причините за инцидента, а резултатите от нея ще бъдат ясни следващата седмица.

 

"Междувременно не е спирана работата по изграждане на тунела. Предстои да бъдат дадени допълнителни предписания", допълва още Славянка Симитчийска.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN