.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.02.2020 12:28

Коментари 0 / Видяна 342

Европейската служба за борба с измамите ОЛАФ проверява община Петрич

Още по темата: Петрич се преклони пред Апостола на свободата OLAF започна разпити в Петрич на тема строеж или реконструкция е новият музей за 1,5 млн. лв. Европейската служба за борба с измамите ОЛАФ проверява община Петрич Втори двоен „цар“ короноваха в Коларово на Трифон Зарезан Мащабен проект обнови Родилно отделение в Петрич Административен съд – Благоевград обяви частична недействителност на избора на Общински съвет – Петрич Беласица Петрич победи с 2:0 Академия Пандев В Петрич връчиха отличия „Спортист на годината“ ОИК Петрич отстрани кметицата на с.Коларово, сгафила както кмета Томов Наградени бяха участниците в „Станчинарски игри“ 2020 г.

 

Европейската служба за борба с измамите ОЛАФ влиза в община Петрич, за да провери има ли злоупотреба по проект за 1,5 млн. лева, финансиран по програмата за сътрудничество между България и Гърция.

 

Ще бъдат проверявани имоти на бившето Гранично поделение, като в една от сградите е предвидено да бъде изграден музей.

„Става въпрос за реконструкция на стара сграда от някогашното Гранично поделение.

 

При реконструкцията е възможна замяна на конструктивните елементи. Тоест, на мястото на съществуващата сграда да се направи замяна с нови носещи конструктивни елементи“, уточни за Радио Благоевград зам.-кметът на община Петрич Минка Салагьорова.

 

Салагьорова опроверга тиражираната по медиите информация, че се прави ремонт на несъществуваща сграда и злоупотреба с европари – няма.

 

От Европейската служба за борба с измамите три дни ще проверяват документите по казуса.

Автор: БНР, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.02.2020

1 USD =1.81 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.35 BGN

10 CNY =2.59 BGN

1 CHF =1.84 BGN

100 JPY =1.64 BGN