.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.02.2020 12:28

Коментари 0 / Видяна 726

Европейската служба за борба с измамите ОЛАФ проверява община Петрич

Още по темата: ОбС – Петрич закри училището в Михнево Петричко село на протест В община Петрич раздават хранителни продукти по програма на ЕС Каруца блъсна възрастен дядо в Петрич Отварят къщата на Ванга в Рупите Затвориха къщата на Ванга, в църквата на Рупите - пускат по един Община Петрич подготвя голям инфраструктурен проект, свързан с развитието на археологически обект „Античен град Хераклея Синтика” Засилени мерки в ромските квартали на Петрич Пожар пламна в пловдивска болница Петрич се преклони пред Апостола на свободата

 

Европейската служба за борба с измамите ОЛАФ влиза в община Петрич, за да провери има ли злоупотреба по проект за 1,5 млн. лева, финансиран по програмата за сътрудничество между България и Гърция.

 

Ще бъдат проверявани имоти на бившето Гранично поделение, като в една от сградите е предвидено да бъде изграден музей.

„Става въпрос за реконструкция на стара сграда от някогашното Гранично поделение.

 

При реконструкцията е възможна замяна на конструктивните елементи. Тоест, на мястото на съществуващата сграда да се направи замяна с нови носещи конструктивни елементи“, уточни за Радио Благоевград зам.-кметът на община Петрич Минка Салагьорова.

 

Салагьорова опроверга тиражираната по медиите информация, че се прави ремонт на несъществуваща сграда и злоупотреба с европари – няма.

 

От Европейската служба за борба с измамите три дни ще проверяват документите по казуса.

Автор: БНР, E79 News
Тагове:

Коментари: