.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.02.2020 11:55

Коментари 0 / Видяна 674

Разяснителна кампания на ДФ "Земеделие" и МЗХ в Благоевград и Банско

Още по темата: Борисов: Разделението не е успешна формула в политиката Минималното обезщетение за безработица става 12 лв. на ден БСП и ДПС поискаха оставката на Цвета Караянчева Парламентът ще продължи работа по второто четене на Изборния кодекс ДПС няма да се регистрира в пленарна зала заради Изборния кодекс Парламентът ще разгледа на второ четене промените в Изборния кодекс 66-и ден на антиправителствени протести в София Подготвят Велико народно въстание 3 Поредна вечер на недоволство в София Протестите - ден 65: Поредна вечер на недоволство

Разяснителната кампания ще се проведена 17.02.2020 година (понеделник) в Благоевград и Банско, организирана от ДФ "Земеделие" и Министерство на земеделието и храните.

 

Тя е част от информационния подход ''2020 година политиките и новата ОСП”, който стартира министерството на територията на областните градове в България.

 

Заместник-министърът на земеделието, храните и горите Янко Иванов, експерти от министерството и ДФ "Земеделие" ще посетят Благоевград в 11:00 ч. и Банско в 15:00 ч. ,  за да разяснят политиките и новата ОСП през 2020 година в сектора.

 

Посещението им в Банско е по покана на народния представител Александър Мацурев.

 

По време на срещите с експерти от ДФЗ и ресорния зам.-министър, производителите ще могат да се запознаят с възможностите, които предоставя държавата чрез различните мерки и политиките по прилагането им за усвояване на средства, контрол и помощ при подготовка на документация.

E79 News
Тагове:

Коментари: