.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.02.2020 15:38

Коментари 0 / Видяна 1114

Официално бе открито Зонално звено "Жандармерия" в Благоевград

Още по темата: Под ръководството на Окръжна прокуратура – Благоевград се проведе специализирана полицейска акция Гешев в Благоевград - „Тук няма проблем с битовата престъпност на фона на други населени места в страната" Над 15 са задържаните при днешната акция в Благоевград Главният прокурор и главният секретар на МВР са в Благоевград Спектакълът „Вампир” на ДТ „Никола Вапцаров”- Благоевград отново на сцена Рецитал посветен на Левски в Регионалната библиотека в Благоевград Началникът на полицията в Кресна Ал. Кьосев стана шеф на “Регистрации” в КАТ – Благоевград Нов протест се проведе днес в Благоевград Ски парк „Картала“ е домакин на Държавното първенство по ски-алпинизъм Благоевград отново събра най-добрите таекуондисти

 

Новото звено на жандармерията в Благоевград наброява 25 униформени и разполага с автопарк от 5 високопроходими автомобилa. Командир на групата е ст. инспектор Георги Седелчанов. Жандармеристите ще обслужват областите Благоевград и Кюстендил.

 

На официалното откриване присъства директорът на ГД „Жандармерия“ комисар Красимир Добрев. Той обясни, че звеното се разкрива след обстойни анализи и като естествено продължение на доброто сътрудничество между жандармерията и ОД на МВР – Благоевград през последната една година.

 

Сред приоритетите в работата на специализираната група ще бъдат опазването на обществения ред, борбата с битовата престъпност, охрана на спортни и културни мероприятия.

За нуждите на униформените са предоставени помещения в сградата на КАТ – Благоевград.

Автор: БНР, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.02.2020

1 USD =1.81 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.35 BGN

10 CNY =2.59 BGN

1 CHF =1.84 BGN

100 JPY =1.64 BGN