.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.02.2020 15:38

Коментари 0 / Видяна 1448

Официално бе открито Зонално звено "Жандармерия" в Благоевград

Още по темата: Паметта на 38 български войни, погребани в гробищния парк на Логодаж, бе почетена с Панахида и поднасяне на цветя Българските автобуси ще преминават през специално обособен коридор на ГКПП „Кулата – Промахон” Правят площадка за домашни любимци в Благоевград Адвокат Теодор Тошев сезира прокуратурата за фалшиви новини Въпреки тримата заразени с COVID -19! Община Благоевград е отворена за граждани Андон Тодоров остава председател на ОбС – Благоевград поне до края на месеца Такса "Смет" за заведенията в Благоевград без промяна Панихида за загиналите за свободата на Македония ще бъде отслужена в църквата „Въведение Богородично“ в Благоевград НПО търсят изход от тежкото положение в Благоевград Паметник на бездомното куче „цъфна“ в Благоевград

 

Новото звено на жандармерията в Благоевград наброява 25 униформени и разполага с автопарк от 5 високопроходими автомобилa. Командир на групата е ст. инспектор Георги Седелчанов. Жандармеристите ще обслужват областите Благоевград и Кюстендил.

 

На официалното откриване присъства директорът на ГД „Жандармерия“ комисар Красимир Добрев. Той обясни, че звеното се разкрива след обстойни анализи и като естествено продължение на доброто сътрудничество между жандармерията и ОД на МВР – Благоевград през последната една година.

 

Сред приоритетите в работата на специализираната група ще бъдат опазването на обществения ред, борбата с битовата престъпност, охрана на спортни и културни мероприятия.

За нуждите на униформените са предоставени помещения в сградата на КАТ – Благоевград.

Автор: БНР, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN