.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.02.2020 08:55

Коментари 3 / Видяна 17140

Снахата на Бербатов обвинена в измама

Още по темата: Паметта на 38 български войни, погребани в гробищния парк на Логодаж, бе почетена с Панахида и поднасяне на цветя Българските автобуси ще преминават през специално обособен коридор на ГКПП „Кулата – Промахон” Правят площадка за домашни любимци в Благоевград Адвокат Теодор Тошев сезира прокуратурата за фалшиви новини Въпреки тримата заразени с COVID -19! Община Благоевград е отворена за граждани Андон Тодоров остава председател на ОбС – Благоевград поне до края на месеца Такса "Смет" за заведенията в Благоевград без промяна Панихида за загиналите за свободата на Македония ще бъде отслужена в църквата „Въведение Богородично“ в Благоевград НПО търсят изход от тежкото положение в Благоевград Паметник на бездомното куче „цъфна“ в Благоевград

 

Благоевградчанката Димитринка Ганчева-Бербатова, бивша снаха на футболната ни легенда Димитър Бербатов и по-известна в града като Мима, е обвинена в присвояване на средства от различни благотворителни кампании. Скандалът избухна днес след като в благотворителната група „Да помогнем на Жоро“ във Фейсбук един от администраторите Кристина Костадинова недвусмислено съобщи пред почти 4-те хиляди членове на групата, че Мима /подвизаваща се като Elina Di в социалната мрежа/ еднолично и собственоръчно е отворила всички кутии за дарения в помощ на Жоро и не е отчела парите повече от месец. В последствие стана ясно, че пари по сметката на Жоро от името на Димитрина-Мима са постъпили днес, но сумите са доста по-ниски от очакваното.

 

Този следобяд Фейсбук се превърна в своеобразен публичен съд и десетки членове на групата „Да помогнем на Жоро“ поискаха сметка на бившата Бербатова снаха за това защо е отворила кутиите с дарения без да каже на никого и абсолютно сама още на 6 януари. Питаха я и защо месец по-късно парите не са преведени по сметката на Жоро. Отново във Фейсбук се появиха и показания от свидетели, които твърдят, че в една от кутиите, поставена в офис на цифрова телевизия, всички служители са пуснали по 50 лева, отделно пускали и клиенти, а отчетената от Мима сума днес е едва 149 лева. 

Димитринка Ганчева-Бербатова отхвърли всички обвинения в социалната мрежа като не обяснява обаче защо парите са преведени едва днес, след като скандалът избухна и как ще докаже, че в дарителските кутии не е имало по-големи суми. Демонстративно тя реши да закрие и самата група в помощ на Жоро, без да се интересува, че по този начин вреди най-много на него.

 

Междувременно към Мима заваляха още обвинения в злоупотреби от нейна страна и в други благотворителни кампании. Десетки жени например споделиха, че са и давали пари и хранителни продукти на ръка, които тя трябвало да занесе на бедни деца в кв. „Струмско“. Дали обаче помощите са стигнали до тях никой не знае.

Сигнал за злоупотреба от страна на бившата жена на по-малкия брат на Димитър Бербатов – Асен, вече е подаден в полицията и прокуратурата. Очаквайте подробности!

 

Снимка "Фейсбук"

  

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN