.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
07.02.2020 10:19

Коментари 0 / Видяна 408

Градската художествена галерия и катедра ,,Изобразително изкуство" към Югозападен университет в съвместен проект

Още по темата: Община Благоевград отново предаде хората. Винетките остават Колективът на ДТ „Никола Вапцаров” се обяви в подкрепа на настоящия директор Мачева Богата празничнa програма за 1-ви март в Благоевград Базар на мартеници в община Благоевград Изключителна изложба "Дипломация и изкуство" гостува в Благоевград Под ръководството на Окръжна прокуратура – Благоевград се проведе специализирана полицейска акция Гешев в Благоевград - „Тук няма проблем с битовата престъпност на фона на други населени места в страната" Над 15 са задържаните при днешната акция в Благоевград Главният прокурор и главният секретар на МВР са в Благоевград Спектакълът „Вампир” на ДТ „Никола Вапцаров”- Благоевград отново на сцена

 

На 7 февруари, от 18:00 часа., в Градска Художествена галерия ще се открие традиционна обща изложба на художници от Благоевград и региона, посветена на двата празника през месец февруари – Св. Трифон и Св. Валентин.

 

Изложбата е жанрово и стилово разнообразна. За първи път откриването на изложбата ще бъде съпроводено с модно ревю на специалност "Мода", катедра ,,Изобразително изкуство" към Югозападен университет "Неофит Рилски".

 

Дизайнерите Цветелина Стоянова, Моника Станева и Даница Стоянова от IV курс специалност "Мода" ще представят своите самостоятелни колекции.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 26.02.2020

1 USD =1.80 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.34 BGN

10 CNY =2.57 BGN

1 CHF =1.84 BGN

100 JPY =1.63 BGN