.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
06.02.2020 12:54

Коментари 0 / Видяна 740

ДТ „Никола Вапцаров” открива детска театрална школа

Още по темата: Община Благоевград отново предаде хората. Винетките остават Колективът на ДТ „Никола Вапцаров” се обяви в подкрепа на настоящия директор Мачева Богата празничнa програма за 1-ви март в Благоевград Базар на мартеници в община Благоевград Изключителна изложба "Дипломация и изкуство" гостува в Благоевград Под ръководството на Окръжна прокуратура – Благоевград се проведе специализирана полицейска акция Гешев в Благоевград - „Тук няма проблем с битовата престъпност на фона на други населени места в страната" Над 15 са задържаните при днешната акция в Благоевград Главният прокурор и главният секретар на МВР са в Благоевград Спектакълът „Вампир” на ДТ „Никола Вапцаров”- Благоевград отново на сцена

 

Добра новина за децата на Благоевград и региона


                Детска театрална школа отваря врати в най–голямата културна институция на Югозапада. Това е още една постигната цел от екипа на театъра, която бе заложена в програмата за сезона.

 

                Записванията за школата вече са в ход, а последният срок за регистрация на децата е 28 февруари 2020г. Първите занятия ще бъдат през март. Деца на възраст от 6 до 12 и от 13 до 18 ще имат възможност да работят с актьори и служби в реална работна среда. Заниманията в школата ще се провеждат през почивните дни (събота и неделя).

 

                За регистрация на дете в школата е необходимо родителите/ настойниците да попълнят регистрационен формуляр, с който могат да се сдобият от касата на театъра. Таксата за школата е 30 лева, а тя осигурява и посещения на спектаклите на Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград.

 

                Детството е времето, в което всеки един от нас е най-близо до актьорството. Програмата, заниманията и сложността на задачите в двете възрастови групи в школата са съобразени изцяло с възрастта на бъдещите курсисти. Учебното съдържание включва упражнения по сценична реч, упражнения по сценично движение, пантомима, хореография, пластика и много други.

                Пълна информация за общите условия, регистрация и дейността на детската театрална школа може да бъде намерена на официалната страница на театъра във facebook или на касата (0879 52 37 29). 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 26.02.2020

1 USD =1.80 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.34 BGN

10 CNY =2.57 BGN

1 CHF =1.84 BGN

100 JPY =1.63 BGN