.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
06.02.2020 11:55

Коментари 0 / Видяна 400

Тежка зимна обстановка в Смолянско, населени места са без ток

Още по темата: Бурята Денис взе жертви във Великобритания Идват дъжд и сняг след пролетните температури Бурята Денис удари Великобритания Ураганни ветрове със скорост 255 км/ч удариха Исландия Студ в Саудитска Арабия, над 20 градуса на Антарктика Циклонът „Киара“ ни връхлита през следващите дни Прогноза за времето на 11-ти февруари Бурята "Сиара", връхлетяла Европа, взе жертви в няколко страни Ураганни ветрове убиха човек в Швеция "Сиара" връхлетя Северна Европа и блокира транспорта

 

Движението на всички автомобили в областта се извършва с вериги

Зимната обстановка в Смол

янско е изключително тежка, на места снежната покривка надхвърля 50 см., като има и населени места без електричество заради различни, предава bTV.

 

 

Без ток са в района на Баните, селата Полковник Серафимово, Фатово и други. Екипи на електроразпределителното дружество работят по отстраняването на проблемите. От „ЕВН“ имат готовност за осигуряване на допълнителни аварийни екипи за отстраняване на проблемите със захранването.

 

"За цялата област Смолян движението на всички автомобили се извършва с вериги", съобщава областният управител на Смолян Недялко Славов. Той добави, че на терен работят 83 машини.

 

 

Пътните настилки са заснежени, а на места заледени, но се обработват, опесъчават и осоляват. Ограничено е движението на товарни автомобили с маса над 12 т.она и движение на моторни средства с ремаркета и полуремаркета.

E79 News
Тагове:

Коментари: