.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
05.02.2020 14:55

Коментари 0 / Видяна 2334

ОбС- Кресна с важно решение за АМ „Струма” в дефилето

Още по темата: Отмениха глоба на фирмата, чиито отпадъци горяха под АМ “Струма” Проектират шумозащитни стени на АМ Гражданска коалиция „Да спасим Кресненски пролом“ организира протест в София Прокопани са първите 400 м от тунел „Железница“ на „Струма“ Прокуратурата протестира освобождаването на собственика на депото под АМ "Струма" Подробности за инцидента при който пострада работник в тунел „Железница“ Свличане на скална маса затрупа работник в новостроящия се тунел Железница на АМ „Струма” Извънредна проверка на боклука под АМ „Струма” ОбС- Кресна с важно решение за АМ „Струма” в дефилето Институции не могат да накарат собственика да изчисти отпадъците при АМ "Струма"

 

Общински съвет – Кресна подкрепи искането на неправителствената организация гражданска инициатива “Спасяване на град и община Кресна” Кресненското дефиле да остане алтернативен път при изграждането на АМ „Струма”. Решението бе взето на днешното заседание на местния парламент.

 

Предложението бе внесено от общинския съветник Георги Костов и подкрепено с гласуването на общо 8 от 13 съветници.

 

НПО-то е събрало подписка, зад която са застанали  над 600  души, в която подкрепят АМ „Струма” да бъде изградена и в двете посоки високо в планината, а не както бе предвидено в т. нар. Източен вариант – разделена.

E79 News
Тагове:

Коментари: