.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
05.02.2020 09:01

Коментари 0 / Видяна 530

Хороскоп за 5-ти февруари

ОВЕН

Сряда не е с някаква специална характеристика за Овните, тя ще се прояви като един обикновен ден с радости и проблеми. Вие сте благосклонно настроени към околните, но се забелязва и стремеж към получаване на някаква информация.

 

ТЕЛЕЦ

Повечето от Телец днес ще получат приятно известие от човек, когото обичат, и това вероятно обуславя настроението ви за разбирателство и любов. Стремежът ви към успехи едва ли ще бъде задоволен или поне няма да имате очакваните резултати.

 

БЛИЗНАЦИ

Може да се каже, че сряда е добър ден за Близнаците. Въпреки напрежението денят е свързан и с приятни емоции. Възможни са спорове и словесни “войни”, в които преимуществото ви е категорично и крайният резултат е във ваша полза.

 

РАК

В сряда Раците са затворени и угрижени за човек, когото обичат. Настроението ви може да стане причина за един труден ден. Имате симпатиите и подкрепата на жена с по-висок служебен ранг. Проблемите от професионален характер ще произтичат от поведението ви на работното място.

 

ЛЪВ

Лъвовете са склонни към любопитство в сряда. Вероятно имате лични причини, тъй като се забелязва разплатен психически баланс и невъзможост сами да излезете от затрудненото положение. Потърсете подкрепа от приятели или колеги, а за да получите нужната ви информация, подхождайте елегантно и с търпение.

 

ДЕВА

Сряда е приятен ден за Девите и носи успехи. Те са от добре свършената ви работа и по отношение на финанси ще бъдете доволни от ефективните си и резултатни действия. Чудесно е справянето ви с документи и администрации днес. По отношение на служебните ангажименти сряда е свързана с изпълнение на желанията ви.

 

ВЕЗНИ

Силно напористи и агресивни са Везните в стремежа си за реализация днес. В тази връзка някои от вас може да се оплетат и в интриги. Внимавайте, не се поддавайте на емоции и не насилвайте обстоятелствата. Не е изключено неприятни новини да повлияят на настроението ви, но запазите самообладание.

 

СКОРПИОН

Доста емоционална е сряда за Скорпионите. Емоциите обаче са от различен характер и въпреки някои приятни изживявания и благоприятно разрешаване на проблем у вас се забелязва неудовлетвореност. Мнозина са като странични наблюдатели – затворени в себе си и неангажирани спрямо развоя на събитията.

 

СТРЕЛЕЦ

Малко труден ден за Стрелците, особено за жените от знака по отношение на домашните задължения. Наблюдава се преумора и психическо пренатоварване, което влияе на самочувствието. В много отношения все пак денят е благоприятен за вас и повечето от делата ви са резултатни. Успешно се развива деловата и служебна дейност, трудът ви ще бъде възнаграден.

 

КОЗИРОГ

Козирозите са подвластни на илюзии и поведението им съвсем не отговаря на реалната обстановка около тях. Въобразявате си, че ще имате успехи днес, ако сте абстрахирани от действителността. Бъдете по-предпазливи, защото сте предразположени към грешка, а някои дори могат да бъдат измамени финансово.

 

ВОДОЛЕЙ

Осъществяват се личните стремежи на повечето Водолеи в сряда. Вероятно при повечето от вас те касаят любовта и хармонията в отношенията с партньора. По отношение на вашата делова изява обаче денят е труден и са възможни загуби от финансов характер поради вашата небрежност или дори екстравагантност. Жените от знака ще присъстват на тържество на техен близък, където ще се заредят с положителни емоции.

 

РИБИ

Малко необичайно е поведението на Рибите в сряда. Някои от вас са влюбени и точно по тази причина могат да извършат глупости. Бъдете предпазливи на работното си място, защото имате “шпиони” и най-малката грешка от ваша страна ще ви коства много. Възможно е да бъдете огорчени в службата от колега, на когото сте имали безрезервно доверие и се чувствате предадени. Направете си изводи.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 26.02.2020

1 USD =1.80 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.34 BGN

10 CNY =2.57 BGN

1 CHF =1.84 BGN

100 JPY =1.63 BGN