.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
26.01.2020 15:33

Коментари 0 / Видяна 548

Коронавирусът не е открит при китайците, постъпили в болница в Москва

Още по темата: Само една е кандидатурата за управител на НЗОК Внимавайте с рекламите за продукти за отслабване с моментални и чудодейни ефекти Ферментиралите храни могат да предизвикат подуване и главоболие Aлерголог: Поленовата алергия става все по-разпространена сред градското население Фармацевтите искат увеличение на таксата за скъпоструващите лекарства по НЗОК Подобрява се състоянието на детето от Димитровградско, със съмнения за малтретиране Правете това и ще смъкнете кръвното само за 15 минути Недостиг на маски, термометри и дезинфектанти в аптеките СЗО: Случаите на рак ще нараснат с 81% в страните с ниски или средни доходи до 2040 г. Затлъстяването причинява ранна смърт

 

Новият коронавирус, появил се в Китай, не е открит у седемте китайски туристи, настанени снощи с висока температура в московска болница.

 

Здравословното им състояние вече е задоволително и те не са развили пневмония, съобщиха здравните власти в руската столица, цитирани от ТАСС.

 

Туристите от Китай ще бъдат изписани за амбулаторно лечение с изключение на една жена, у която е открит вирус на грип А.

 

Тя се чувства сравнително добре, получава подходящо лечение и скоро също ще бъде изписана, увериха московските медици.

E79 News
Тагове:

Коментари: