.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
17.01.2020 11:50

Коментари 0 / Видяна 22140

НАП запечатва СПА Хотел „Монте Кристо“ – Благоевград

Още по темата: Община Благоевград отново предаде хората. Винетките остават Колективът на ДТ „Никола Вапцаров” се обяви в подкрепа на настоящия директор Мачева Богата празничнa програма за 1-ви март в Благоевград Базар на мартеници в община Благоевград Изключителна изложба "Дипломация и изкуство" гостува в Благоевград Под ръководството на Окръжна прокуратура – Благоевград се проведе специализирана полицейска акция Гешев в Благоевград - „Тук няма проблем с битовата престъпност на фона на други населени места в страната" Над 15 са задържаните при днешната акция в Благоевград Главният прокурор и главният секретар на МВР са в Благоевград Спектакълът „Вампир” на ДТ „Никола Вапцаров”- Благоевград отново на сцена

 

СПА Хотел „Монте Кристо“ – Благоевград ще бъде запечатан до дни, това показва справка на сайта на НАП.

 

Крайната мярка се налага за констатирани нарушения на данъчните и осигурителни закони.

 

Под запрещение влизат още десетки вериги магазини, заведения,  фризьорски салони и бензиностанции, дори и общински паркинг в Югозапада.

 

Сред обектите в Благоевград са хранителният магазин „БГ Маркет 4“ на ул. „Славянска“ 79 на фирма „Бете 111“ ООД, фризьорски салон „Кокона“ на „Любима Мишева“ ООД и зеленчуков магазин на ул. „Калиманци“ 1 на „Любима Мишева“ ЕООД, магазин на „Евромаркет“ ЕООД на ул. „В. Левски“ 3,бензиностанция „Газпром“ на гл. път Е-79 на НИС „Петрол“ ЕООД и книжарница „Дъга на „Дъга-2000“. В Разлог обектите  в списъка на НАП са козметично студио на „Разлог Инвест“ ООД, автомивка и кафе на „Авто Ник 75“ ЕООД, автосервиз на фирма „Естел“, бензиностанция на „Б и А Карго Транс“ ООД и магазин на „Геолин 1“ ООД. В разложкото село Баня на запечатване подлежи хранителен магазин на ул. „Втора“ 15 на „Соня Чобанова 58“ ЕООД.

 

В курортните градове Банско и Сандански също ще има високи санкции и глоби за хотелиери и бизнесмени, като по  - сериозен е броят на подлежащите на запечатване обекти в Банско: баничарница на „Айс груп 2018“ ООД, магазин за подаръци на ул. „Цар Симеон“ 45 на „Таня Духова-Теди“ ЕТ, ресторант „Канчето“ на ЕТ „Никола Калоянов“, магазин за мебели на „Транс-Мебел“ ЕООД, магазин „Джоджо“ на „Стил 63“ ЕООД, склад за плодове и зеленчуци на „Белла-СНС“ ЕООД,  студио №44 на „Джи енд ем“ ООД, апарт хотел Сейнт Джон на Стоянка Асенова Димитрова, магазин на ул. „Пирин 44“ №16 на „Люлю арт“ ЕООД и къща за гости „Момини двори“ на „Тонев и син-Давид Тонев“ ЕООД, а в село Кремен в същата община – магазин за хранителни стоки на ПК „Пирин“.

 

В Сандански пък ще бъдат затворени бензиностанция на фирма „Стопетрол“, хотел „Перун“ на „Профстрой“ ООД и бензиностанция на „Капатово“ ООД в село Зорница. В Петрич в черния списък на НАП фигурират нощен клуб Авалон на „Авалон“ ООД, пицария „Хипо“ на ЕТ „Иван Андонов Атанасов“ и бензиностанция в местност 7-ми километър с. Първомай на „Хаджиеви.

 

Фирмите имат 3 дни срок да обжалват пред Административен съд предвидените санкции.

 

Автор: Екип, E79 News; Снимки: Екип
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 26.02.2020

1 USD =1.80 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.34 BGN

10 CNY =2.57 BGN

1 CHF =1.84 BGN

100 JPY =1.63 BGN