.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
16.01.2020 09:11

Коментари 0 / Видяна 3204

Четирима въдичари от Сандански отнесоха солени глоби

Още по темата: Баба Люба от с. Дамяница чества 100 –годишния си рожден ден Община Сандански отбеляза 147 години от гибелта на Апостола Свалиха Ат. Диманков от шефския пост в ДГС Сандански С възпоменателна церемония Община Сандански ще отбележи 147 години от гибелта на Васил Левски „Виното и жените в античния свят“ в Археологическия музей в Сандански Фестивал на виното събра в Мелник ценители от цяла България Празникът „Златен грозд“ започва в Мелник Изложба “Виното и жените в античния свят“ ще има в град Сандански Още пари за саниране, кандидатстване - до 27 март, град Сандански е в обсега на програмата „Златен грозд“ 2020 – Мелник се включва в кампанията в подкрепа на Никол Дамбова от Сандански

 

Четирима въдичари от Сандански бяха наказани с актове за по 500 и 2000 лева за незаконен риболов на тройки.

 

Актовете за 2000 лв. глоба са съставени на Ангел  Николов, Стоян Иванов, а за 500 лв. на Методи Илиев и Георги Станков. Служителите към подвижна горска охрана на „ДГС Сандански” са иззети и въдиците на нарушителите.

 

Проверките по поречието на река Струма се провеждат ежедневно, съобщиха от Горското.

 

Актовете нередовните рибари могат да оспорват по съдебен път в Районен съд – Сандански.

 

В почивните дни, събота и неделя, най-оживеното място за риболов било в района на моста на Стара гара, както и на входа на село Струма.

 

В момента се ловува скобар. Преди дни жител на Петрич се похвалил с 6 килограма улов, а негов колега се прибрал с 9 килограма.

 

На черно речната риба се продава на цена от 4.00 лева за килограм.

 

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари: