.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.01.2020 10:31

Коментари 0 / Видяна 768

Лалка Бенгюзова на гости в Сандански

Още по темата: Баба Люба от с. Дамяница чества 100 –годишния си рожден ден Община Сандански отбеляза 147 години от гибелта на Апостола Свалиха Ат. Диманков от шефския пост в ДГС Сандански С възпоменателна церемония Община Сандански ще отбележи 147 години от гибелта на Васил Левски „Виното и жените в античния свят“ в Археологическия музей в Сандански Фестивал на виното събра в Мелник ценители от цяла България Празникът „Златен грозд“ започва в Мелник Изложба “Виното и жените в античния свят“ ще има в град Сандански Още пари за саниране, кандидатстване - до 27 март, град Сандански е в обсега на програмата „Златен грозд“ 2020 – Мелник се включва в кампанията в подкрепа на Никол Дамбова от Сандански

 

За втори път журналистката ще гостува на читателска публика в град Сандански.

 

В края на 2014 г. тя представи документалната си поредица „Ванга в народната памет“, която включва спомените на 120 съвременници на пророчицата. Миналата година излезе от печат последната, шеста част.

 

2019 година бележи поврат в творческите й занимания. Дебютира с кратки разкази. Сборникът „Жрицата от Нейне“ съдържа странни истории за любовта, приятелството и дълга.

 

Героите пътешестват из дълбините на Вселената, напред и назад във времето. Чрез сънищата и базираните на научни хипотези фантазии, оживява бъдещето, а теориите за кармата и прераждането обясняват поведението и избора на героите.

 

Като нишки в тъканта на повествованието са вплетени главните послания:

 

1) Доброто съществува и винаги накрая побеждава!

2) Любовта е вселенски закон, на който се подчинява целият видим и невидим свят.

 

Срещата с писателката и журналистката Лалка Бенгюзова ще се проведе на 15 януари 2020 г. (сряда) от 17.00 часа в Художествената галерия на Дома на културата.

 

Нека се пренесем в света на авторката и да помечтаем заедно!

E79 News
Тагове:

Коментари: