.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.01.2020 13:15

Коментари 2 / Видяна 1880

Илко Стоянов вече не е заместник-кмет на Петрич

Още по темата: ОИК Петрич отстрани кметицата на с.Коларово, сгафила както кмета Томов Наградени бяха участниците в „Станчинарски игри“ 2020 г. Илко Стоянов вече не е заместник-кмет на Петрич Анна Смилянова е новият управител на Специализираната болница за рехабилитация – Марикостиново На три места в Петрич беше извършен ритуалът за Богоявление С празничен концерт на открито в Петрич ще посрещнат новата 2020 година След полицейска акция в Петрич няколко задържани за наркотици Атанас Кобуров встъпи като председател на РС – Петрич, церемонията уважи шефът на ВКС Лозан Панов Кметът Димитър Бръчков: Подготвяме възражение срещу изграждането на крематориум в община Петрич Петрички села на протест срещу крематориум

 

От днес благоевградчанинът Илко Стоянов вече не е заместник- кмет на Петрич.

 

Припомняме, че  той подаде предизвестие за напускане веднага след изборите, но по договорка с петричкия кмет Димитър Бръчков остана до 12 януари.

 

Вчера в първата си свободна от 4 г. неделя, в която трябваше да се приготвя за пътуване до южната община, адвокатът навлече подплатен с вата червен суитшър с емблемата на любимия „Ливърпул“ и си направи цяла серия срещи с приятели от Благоевград, които напоследък беше малко позанемарил, предвид петричките си ангажименти.

 

За престоя си в екипа на кмета Димитър Бръчков Стоянов е категоричен, че му е дал много ценен административен опит и сериозни приятелства, защото петричани се оказали „читави хора“.

 

Още тази седмица Илко Стоянов възнамерява да възобнови работата си като адвокат, но е гарантирал на работещите в Общинската администрация на Петрич, че винаги е налице, ако възникнат някакви въпроси, свързани с досегашната му дейност.

 

Въпреки че прекият му ресор беше финанси, бюджет и общинска собственост, той работи и в доста други сфери – изготви документално обединението на петричката болница със санданската, направата на кооперативния пазар, процедурите около строежа на новия парк и няколко социални проекта.

 

Все още не е ясно кой ще заеме мястото му, а най-вероятно това ще стане в края на месеца, когато се очаква съветниците да гласуват новата административна структура на Петрич.

 

Най-вероятно това ще е директорът на дирекция „Финансови и икономически дейности и управление на общинската собственост” Борислав Коларов, който е един от най-доверените хора на Бръчков в администрацията.

 

Към момента кметът ще продължи работата си с останалите двамата заместник-кметове Минка Салагьорова и Илияна Попова – съответно по строителство и по култура.

 

Специално за финансите на Петрич вече бившият зам. кмет Илко Стоянов няма никакво притеснение, защото към момента общината била финансово доста стабилна

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари:

запознат, 13.01.2020 15:51

Айде и тоя кмет па ше става.Усети че тука нещата отиват на избори и побегна от Петрич.Ама не се сеща че хората му знаят интригантските игрички и нема вече кой да гласува за него

Източник, 13.01.2020 15:10

Много го забавиха тоя интригант и схемаджия. Събираше в.Морско дъно тъпаците и им правеше схемита ама Бръчката го фана и са ае на село

1
 

Валутни курсове на БНБ за 16.01.2020

1 USD =1.76 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.28 BGN

10 CNY =2.55 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.60 BGN