.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.01.2020 13:30

Коментари 0 / Видяна 3828

Звездни прилики в Благоевград! Съветникът от ПП ГЕРБ Евгени Бибов лика - прилика с премиера Борисов, екс съветничката Злата Ризова...

Още по темата: Николай Томанов дарява златния си медал, за да помогне на Жоро Обадете му се да почерпи! Изпълнителят на македонски песни Иван Гоцев празнува рожден ден днес! Звездни прилики в Благоевград! Съветникът от ПП ГЕРБ Евгени Бибов лика - прилика с премиера Борисов, екс съветничката Злата Ризова... Антонина Шопска, голмайстор на ФК „Спортика”: „ В отбора сме един екип и си помагаме много” Симеон Йорданов за Червения кръст, доброволчеството и защо Благоевград е чудесно място за живеене Симеон Йорданов за Червения кръст, доброволчеството и защо Благоевград е чудесно място за живеене Александрина Пандурска „ Бих искала хората да се гордеят с Благоевград ”

 

Благоевградчани припознаха общинския съветник от ПП ГЕРБ Евгени Бибов с премиера Бойко Борисов.

 

По думите на граджданите, двамата толкова много си приличат, че често били обърквани по улиците на Благоевград.

 

„Като близнаци са, приликата между тях наистина е шокираща, дори в походката и обноските си са еднакви“, коментират гражданите.

 

Друга очевадна прилика за благоевградчани е тази мужду екс съветничката Злата Ризова и  фолк дивата Емануела.

 

 „Като близначки са, красиви, синеоки и еднакви на ръст.И двете се забавляват страхотно и винаги са в центъра на вниманието, когато се появят на обществени места“,  споделят шокирани от приликата между двете им жители на областния център.

 

Въпреки приликата им обаче, между двете има една съществена разлика, а именно, че острието на бившия съвет в града, Злата Ризова освен с  чар и неподправеното си поведение, блести и с ум, който определено липсва на фолк дивата.

 

Неуспорим факт е и приликата между двамата ритнитопковци  Даниел Златков и Кристиан Роналдо.

 

От години в Благоевград се шушука, че може би нашето момче е толкова голям фен на играча от Ювентус,че дори се подложил на десетки операции само за да заприлича на своя любимец.

 

Дани Златков  често пъти бива спиран от десетки хора, за автографи и снимки, именно заради плашещата прилика между него и Роналдо.

 

При появата си по улиците в Благоевград  събира  и погледите на всички жени в града.

 

Електронната поща на е-79 нюз \ e79inbox@abv.bg \ чака вашите предложения за прилика на наши съграждани с известни личности.

 

 

Автор: Екип, E79 News
Тагове:

Коментари: